انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها:
پرهیز از تحمیل عقیده به مردم سیره امام(ره) بود
تاکید توامان بر جمهوریت و اسلامیت نظام، تعهد و احترام به قوانین بینالمللی، دفاع از آزادی عقیده و انتقاد، طبیعی دانستن وجود سلایق گوناگون، وحدت باوری و پرهیز از اختلافات، استکبارستیزی توام با نفی مظاهر هرگونه استبداد، توجه به نقطه نظرات مردم به عنوان صاحبان اصلی نظام و…سیره عملی و نظری امام بود.
انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها در بیانیه ای با گرامیداشت بیست و پنجمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) تاکید کرد: دعوت مردم به سعادت و رستگاری و نه تحمیل عقیده و نظر به آنان از سیرههای نظری و عملی امام بود.
به گزارش ایلنا، در این بیانیه آمده است: در تاریخ معاصر و اسلام، امام خمینی از نظر ویژگیهای شخصیتی، سلوک فردی و اجتماعی دارای جایگاه کمنظیری بود که گذر زمان تاکنون موجب فراموشی این ویژگیها نشده و نخواهد شد. حیات پر برکت امام در هر دو حوزه فردی و اجتماعی میتواند الهام بخش مشتاقان رستگاری اخروی و آزادیخواهان و عدالتجویان دنیوی باشد.
انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها تاکید کرد: مهمترین راههای حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و میراثگرانقدر امام خمینی یعنی جمهوری اسلامی ایران در شرایط خطیر کنونی الهام گرفتن و پیروی صادقانه همه مسئولان و دستاندرکاران نظام در سطوح گوناگون از سیره نظری و عملی آن یگانه دوران است.
در ادامه بیاتیه این تشل اصلاحطلب آمده است: تاکید توامان بر جمهوریت و اسلامیت نظام، تعهد و احترام به قوانین بینالمللی، دفاع از آزادی عقیده و انتقاد، طبیعی دانستن وجود سلایق گوناگون، وحدت باوری و پرهیز از اختلافات، استکبارستیزی توام با نفی مظاهر هرگونه استبداد، توجه به نقطه نظرات مردم به عنوان صاحبان اصلی نظام، مشورت با کارشناسان و خبرگان، دعوت مردم به رستگاری و سعادت و نه تحمیل عقیده و نظر به آنان، تلاش مستمر برای تامین امنیت و رفاه نسبی برای همه آحاد جامعه و تلاش برای تحقق عدالت و قسط در جامعه و همچنین مصلحت باوری بر اساس مقتضیات زمان و مکان سیره عملی و نظری امام بود.
انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها از ملت ایران بخصوص جامعه علمی کشور و عموم دانشگاهیان دعوت کرد تا در مراسم بیست و پنجمین سالگرد ارتحال امام شرکت کرده و با آرمان های آن پیرفرزانه تجدید بیعت کنند.