ناصری در گفتوگو با ایلنا:
تخریبکنندگان از سوی اصولگرایان خردگرا هم مطرود هستند
تخریبکنندگان از نظر تعداد، قلیل اما از نظر صدا بسیار بلند هستند و در طی سالهای اخیر هم در نهادسازی و هم رسانهسازی بسیار موفق بودهاند و از ابزارهایشان به خوبی استفاده میکنند.
یک فعال سیاسی اصلاحطلب با تاکید بر اینکه جریان تخریبکننده به شکلی تشکیلاتی، هدفمند و جهتدار و با حمایت برخی از افراد دولت را تخریب میکنند، تصریح کرد: آنها همانهایی هستند که رئیسجمهور، آنان را دژهای نفوذناپذیر خطاب کرد و از میان اصولگرایان افراطی برخاستهاند و از سوی اصولگرایان خردگرا نیز مطرود هستند و اقدامات تخریبکنندگان مورد تائید جریان اصولگرای عاقل نیست.
عبدالله ناصری در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، در خصوص افزایش هجمهها و تخریبها نسبت به رئیس جمهور و دولت گفت: دلیل هجمهها و تخریبها نسبت به رئیس جمهور بسیار روشن و آشکار است، چون اتفاقی که در پی انتخابات ۲۴ خرداد ۹۲ صورت گرفت، در چارچوب محاسباتی جریان اقتدارگرا و تندرو نبود.
عضو شورای مشورتی اصلاحطلبان ادامه داد: افراطیون در انتخابات گذشته، خود را آماده کرده بودند تا فعالیتها و سیاستهایشان را در راستای دولت قبل جلو ببرند و دولت را در دست بگیرند، اما به خاطر خردگرایی و هفکریای که در میان نیروهای اصلاحطلب، خردگرا و اعتدالی صورت پذیرفت، شاهد شکست نیروهای اقتدارگرا بودیم.
این فعال سیاسی اصلاحطلب با اشاره به ادعای روزهای نخست اصولگرایان مبنی بر اینکه اصلاحطلبان در انتخابات پیشین ریاست جمهوری شکست خوردهاند، خاطرنشان کرد: آنها در آغاز میگفتند که روحانی اصولگراست و این نشاندهنده پیروزی ماست و این در حالی بود که حتی یک نفر در نیروهای اصولگرا به شکلی صریح از وی حمایت نکرده بود و روحانی نیز در هنگام چینش و معرفی کابینه و سپس اقدامات دولت، پایبندیاش را به شعارها و گفتمان انتخاباتیاش را حفظ کرد و اکنون هم شاهد این هستیم که دولت در چارچوبی اصلاحطلبانه فعالیت میکند.
وی با اشاره به افزایش هجمهها و تخریبها نسبت به دولت افزود: با شکلگیری دولت میزان تخریبها نسبت به رئیس جمهور و دولت افزایش یافته است و در این راه نیز برای شکست دولت از فردی مانند آقای علی جنتی که فردی کاملا اصولگراست، گذشت نمیکنند.
ناصری با بیان اینکه برای شکست دولت، یک جریان بیشناسنامه وارد کارزار شده است، ابراز داشت: دغدغه اصلی آقای روحانی در بیان اینکه از زبان خودتان صحبت کنید و نه مردم، این است که حداقلهای اخلاق سیاسی پایبند باشید و به جای نقد که بسیار امری مطلوب است، تخریب نکنید.
مدیرعامل خبرگزاری ایرنا در دولت اصلاحات با تاکید بر اینکه جریان تخریبکننده به شکلی تشکیلاتی، هدفمند و جهتدار و با حمایت برخی از افراد دولت را تخریب میکنند، تصریح کرد: آنها همانهایی هستند که رئیس جمهور، آنان را دژهای نفوذناپذیر خطاب کرد و از میان اصولگرایان افراطی برخاستهاند و از سوی اصولگرایان خردگرا نیز مطرود هستند و اقدامات تخریبکنندگان مورد تائید جریان اصولگرای عاقل نیست.
وی ادامه داد: این افراد از نظر تعداد، قلیل اما از نظر صدا بسیار بلند هستند و در طی سالهای اخیر هم در نهادسازی و هم رسانهسازی بسیار موفق بودهاند و از ابزارهایشان به خوبی استفاده میکنند.
عضو شورای مشورتی اصلاحطلبان با بیان اینکه هدف تخریبکنندگان زمینگیر کردن دولت است، یادآور شد: دولت با اینکه هنوز یک سال از آغاز به کارش هم نگذشته، اما دستاوردهای خوب و بزرگی بالاخص در عرصه بینالمللی داشته است و هرچقدر نیز این دستاوردها و فعالیتهای قابل قبول ادامه داشته باشد، میزان تخریبها نیز برای شکست دولت افزایش مییابد.
ناصری راهبرد غایی تخریبکنندگان را کوتاه کردن عمر دولت از دو دوره ریاست جمهوری به یک دوره عنوان کرد و اذعان داشت: راهبرد دیگر آنها، نگرانی است که از شکست در انتخابات آتی مجلس در میان آنان وجود دارد و میخواهند با وارد کردن به حاشیهها و زمینگیر کردنش، زمینه را برای پپروزیشان در انتخابات آتی مجلس فراهم کنند.
وی در خصوص انتخابات آتی مجلس گفت: در دوره آتی مجلس به فرض عدم ورود و انفعال اصلاحطلبان، به طور قاطع میتوان گفت که مجلس دهم، مجلس متعادلتری نسبت به مجلس نهم خواهد بود که در آن افراطیون دگر بار از مردم نه خواهند شنید.
مدیرعامل اسبق خبرگزاری ایرنا در پاسخ به این سوال که دولت در برابر جریان تخریبکننده چه باید بکند؟ اظهار داشت: متاسفانه حوزه اطلاعرسانی دولت تا حدود بسیاری منفعل است و دولت باید در این عرصه، با قدرت و فعالیت بیشتری وارد عرصه شود و از خود دفاع کند و با شفافیت و اطلاعرسانی درست، بخش اعظمی از استراتژی تخریبکنندگان را که رسانهای است، خنثی کند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب در ادامه این مطلب تصریح کرد: از سوی دیگر، دولت باید با اقتدار پیگیر وضعیت حقوقی و قضایی این جریان تخریبی باشد.
ناصری در پایان خواستار حضور جدیتر جامعه مدنی و افکار عمومی در عرصه عمومی شد و ابراز داشت: دولت با فراهم کردن زمینه و بسترهای لازم، شرایط را برای حضور قویتر جامعه مدنی و افکار عمومی در صحنه را فراهم کند، چون این بخش از حامیان جدی دولت هستند و از این طریق، میتوان امیدوار بود که مردم در برابر تخریبها میایستند.