ترقی در گفتوگو با ایلنا: / تکرار /
اقتصاد مقاومتی بیمه کردن اقتصاد است
تلاش بر این است که با اجرای اقتصاد مقاومتی، یک الگوی بومی و علمی که نشأت گرفته از فرهنگ، انقلاب و اسلام است را عملیاتی کنیم تا بتواند الگویی برای دیگر کشورهای اسلامی قرار بگیرد / این سیاستها، تدبیری است که ما را در بلند مدت به اهداف اقتصاد اسلامی نایل کند.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به سیاستهای اقتصاد مقاومتی گفت: به نظر میرسد مقام معظم رهبری تلاش داشتند با تبیین این نوع اقتصاد به مسئولان کشور بفهمانند که با اجرای این سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، رشد اقتصادی، تولید ملی، عدالت اجتماعی، اشتغال، تورم و رفاه عمومی جامعه که مورد توافق همه دستاندرکاران جامعه است، بهبود خواهد یافت و در واقع نظام خود را در برابر بلایای طبیعی و مسائلی مانند تحریم اقتصادی، بیمه کند.
حمیدرضا ترقی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، در خصوص تاکید مقاوم معظم رهبری درباره اقتصاد مقاومتی گفت: طبیعتا کشور ما که همیشه مورد تهدید دشمنان اسلام است، بیش از دیگران نیازمند مقاومسازی ساختار اقتصادی خود است.
وی ادامه داد: در کنار این موضوع در جوهره انقلاب، استقلالخواهی و عزتطلبی مورد تاکید جدی قرار گرفته است.
این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی توسط رهبر انقلاب به سران قوا خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در همان ایام نیز تاکید خود را بر این گذاشتند که این سیاستها نقشه راه نیست، بلکه شاخصهای صحیح جهت پیمودن راه اقتصاد مطلوب برای کشور است.
ترقی تصریح کرد: در واقع تلاش بر این است که با اجرای این سیاستها، یک الگوی بومی و علمی که نشأت گرفته از فرهنگ، انقلاب و اسلام است را عملیاتی کنیم تا بتواند الگویی برای دیگر کشورهای اسلامی قرار بگیرد.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه سیاستهای اقتصاد مقاومتی تنها برای وضع کنونی کشور و مقابله با تحریمها و عبور از مشکلات فعلی اقتصادی نیست، اظهار داشت: این سیاستها، تدبیری است که ما را در بلند مدت به اهداف اقتصاد اسلامی نایل کند و بر همین اساس تاکید مقام معظم رهبری این بود که باید این سیاستها به برنامه تبدیل شود و برنامه هم در کنار روش اجرایی تدوین شود تا بتواند در کشور عملیاتی شود و ما بتوانیم آثار آن را در جامعه ببینیم.
وی افزود: به نظر میرسد مقام معظم رهبری تلاش داشتهاند با تبیین این نوع اقتصاد به مسئولان کشور بفهمانند که با اجرای این سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، رشد اقتصادی، تولید ملی، عدالت اجتماعی، اشتغال، تورم و رفاه عمومی جامعه که مورد توافق همه دستاندرکاران جامعه است، بهبود خواهد یافت و در واقع نظام خود را در برابر بلایای طبیعی و مسائلی مانند تحریم اقتصادی، بیمه کند.
این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه همه باید دست در دست یکدیگر قرار دهیم و در جهت تحقق این مسئله گام برداریم، رسیدن به اقتصاد مقاومتی را در سه نکته اساسی دانست و ابراز داشت: اول، باید بر ظرفیتهای ملی و داخلی خود متکی باشیم و به ظرفیتهای بیرونی نه تنها متکی نباشیم، بلکه اعتماد هم نکنیم.
ترقی ادامه داد: دوم، باید مدیریت جهادی را برای تحقق اقتصاد مقاومتی انتخاب کنیم. سوم، ما باید حرکت اقتصادی کشور را براساس معارف دینی و انقلابی خود قرار دهیم، چرا که در این معارف عدالت و تحقق عدالت اجتماعی وجود دارد و باعثرفع مشکلات قشر محروم جامعه میشود. در آن شرایط به اصلاح الگوی مصرف، سبک زندگی و به یک توزیع عادلانه ثروت و امکانات نیز دست پیدا خواهیم کرد.