دبیرکل موتلفه در نشست خبری: / ۳ /
اصلاحطلبان امیدوارتر از اصولگرایان به نظر میرسند
از دو ماه پیش اقداماتی برای انتخابات مجلس آینده آغاز و به دنبال این هستیم که با سایر تشکلهای اصولگرا صحبت کرده تا با کاندیداهای مشخص در حوزههای انتخابیه وارد عرصه انتخابی شویم.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی گفت: به نظر میرسد اصلاحطلبان در شرایط فعلی نسبت به اصول گرایان امیدوارتر بوده و معتقدند که شانس بیشتری برای پیروزی در انتخابات مجلس دهم دارند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، محمد نبی حبیبی در ادامه نشست خبری امروز خود در پاسخ به این پرسش که با توجه به فراگیر شدن اعتدال گرایی آیا در انتخابات پیش روی مجلس نیز اعتدال گرایان از هر دو طیف اصلاحطلب و اصول گرا شانس بیشتری برای حضور در مجلس آتی خواهند داشت، گفت: ممکن است عدهای بیترمز بوده و اصراری هم به تعمیر آن نداشته باشند، اما موتلفه اسلامی هم ترمز و هم فرمان دارد، ما مسئله اعتدال را یک موضوع اسلامی دانسته و افراط و تفریط را برخلاف اصول اسلامی میدانیم.
وی ادامه داد: درملاقات با روحانیون نیز گفتیم که موضع فراجناحی و استفاده از هر دو طیف را در کابینه را تاید میکنیم، منتهی در مواردی دولت از این امر عدول کرده است، بدون شک در انتصابات دولت از اصولگرایان نیز استفاده شده، اما تردیدی وجود ندارد که کفه اصلاحطلبان در مقابل اصولگرایان در دولت سنگینتر است.
دبیر کل حزب موتلفه مشی اعتدالگرایی را حرکت در پشت رهبری دانست و گفت: اینکه بگوییم سکان جریانهای سیاسی در دست افراطیان است را قبول ندارم و معتقدم مردم نه طرفدار اعتدال گرایان نه طرفدار تفریط گرایان هستند. اما به نظر میرسد اصلاحطلبان در شرایط فعلی نسبت به اصول گرایان امیدوارتر بوده و معتقدند که شانس بیشتری برای پیروزی در انتخابات مجلس دهم دارند.
خبرنگاری با بیان اینکه به نظر میرسد بعد از درگذشت مر حوم عسگر اولادی اعتدال و انصاف از جریان اصول گرایی رخت بسته و در این مدت کوتاهی نیز موتلفه به دولت روحانی تاخته است از حبیبی پرسید که در طول این مدت کوتاه به نظر شما دولت چه اقداماتی کرده و از چه مسائلی تاکنون چشم پوشی کرده است که وی پاسخ داد: اینکه گفته شود بعد از استاد عسگر اولادی اعتدال از جریان اصولگرایان رفته قبول ندارم، چرا که خود را وارثمیراثاو و پیرو راهش میدانیم.
دبیرکل حزب موتلفه با بیان اینکه ما باید با دولت موضع دشمنی داشته باشیم که بتوان گفت به او تاخت و تاز کردهایم، ادامه داد: اصولاً در رابطه با دولت چهار نوع رابطه میتوان برقرار کرد یا باید دولت را بدون چون و چرا قبول داشت، یا باید دولت را بیچون چرا رد کرد، یا باید چوب لای چرخ دولت گذاشت و یا اینکه از کارهای مثبت پشتیبانی و از کارهای نادرست انتقاد کرد. حزب موتلفه اسلامی در رابطه با مذاکرات ژنو حداقل سه موضع گیری انجام داده دو نظریات خود را به طور سریح اعلام کرده، اما در جریان اصولگرا تشکیلاتی هستند که مذاکرات ژنو را خیانت به انقلاب میدانند.
وی تاکید کرد: بنای ما پشتیبانی دولت روحانی است و حتی در دولت اصلاحات چوب لای چرخ آن گذاشتن را حرام میدانستیم، البته باید بگویم که هیچگاه مداح دولت نبوده و امیدواریم دچاز این مسئله نیز نشویم.
این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به این پرسش که آیا وحدت وهمگرایی این جریان در انتخابات پیش روی مجلس را شدنی میدانید، اظهار کرد: این مسئله کاری مشکل اما نشدنی نیست.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در ارتباط با رابطه دولت روحانی با احزاب نیز گفت: هر چند که در اوایل کار دولت آقای روحانی در سخنانی اعلام کرد که ما در کشور حزب نداریم و قبیله داریم و ما نیز نسبت به آن موضع گر فتهایم، باید بگویم که در دولت فعلی نسبت به احزاب و تحزب میلی وجود دارد که نمیتوان آن را انکار کرد.
حبیبی در پاسخ به این پرسش که پس از شکست اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری اخیر چه اقداماتی برای همگرایی بیشتر این جریان در انتخابات مجلس یازد هم داشتیم و خروجی آن نیز چه بوده است؟ اظهار کرد: شکست در انتخابات گذشته میتواند درس عبرتی برای جریان اصول گرا باشد که مصلحت جریان بر منافع هر حزب و جریانی باید برتری داشته باشد، چرا که در غیر این صورت نه به مقصود خود رسیده و نه موجب تحقق اهداف جریان اصولگرایان شدهاند.
وی با بیان اینکه عقل سلیم حکم میکند تشکلهای اصول گرا برای انتخابات پیش رو ائتلاف کنند، ادامه داد: از دو ماه پیش اقداماتی برای انتخابات مجلس آینده آغاز و به دنبال این هستیم که با سایر تشکلهای اصولگرا صحبت کرده تا با کاندیداهای مشخص در حوزههای انتخابیه وارد عرصه انتخابی شویم.