نمایندگی ایران در سازمان ملل در پاسخ به دو عضو ارشد آیپک:
بکارگیری زبان تکریم راهکار برخورد با ایران است
ایران لنگرگاه صلح و ثبات در منطقهای پرآشوب است. بیائید رویکرد فکری جدیدی در خصوص ایران انتخاب کنید زیرا ایرانهراسی دیگر رنگ باخته و چنانچه این انتظار وجود دارد که جمهوری اسلامی پاسخی مناسب و معنا داری بدهد، بکارگیری زبان تکریم و نه زبان تهدید و تحریم راهکار آن است.
بخش مطبوعاتی نمایندگی ایران در سازمان ملل به مقاله دو تن از اعضای ارشد کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل(ایپک) در خصوص تشدید تحریمها علیه کشورمان پاسخ داد.
به گزارش ایلنا، مایکل کاسن رئیس کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل(آیپک) به همراه لی روزنبرگ رئیس هیات مدیره این کمیته، طی مقالهای در روزنامه نیویورک تایمز نوشته بودند هفته آینده بیش از ۱۴ هزار آمریکایی طرفدار اسرائیل با شرکت در کنفرانس سالانه آیپک در واشنگتن پیامی را به کنگره و دولت آمریکا خواهند داد که ضمن حمایت از روش دیپلماتیک اوباما، موفقیت این سیاست را مستلزم ادامه فشارهای گنگره به ایران در حین مذاکرات میدانند.
در نامه جوابیه حمید بابائی مسئول مطبوعاتی نمایندگی ایران که روز چهارشنبه با عنوان «تکریم و نه تحریم» در این روزنامه به چاپ رسید آمده است: نویسندگان مقاله ادعا کردهاند از زمینهچینی برای درگیری با جمهوری اسلامی حمایت نمیکنند در حالیکه اتهامات بیپایه و اساسی را مبنی بر فریبکاری و عدم شفافیت ایران و مقامات ایرانی مطرح کردهاند.
رایزن مطبوعاتی نمایندگی ایران افزود: ایران لنگرگاه صلح و ثبات در منطقهای پرآشوب است. بیائید رویکرد فکری جدیدی در خصوص ایران انتخاب کنید زیرا ایرانهراسی دیگر رنگ باخته و چنانچه این انتظار وجود دارد که جمهوری اسلامی پاسخی مناسب و معنا داری بدهد، بکارگیری زبان تکریم و نه زبان تهدید و تحریم راهکار آن است.
بابائی در ادامه نامه خود آورده است؛ ادعای نویسندگان مقاله شاید بتواند نشاطی در اجلاس سالانه این گروه ایجاد نماید ولی واقعیات موجود را تغییر نمیدهد. بنابراین منطق حکم میکند در زمانی که کشورهای ۱ + ۵ و ایران با هدف رسیدن به توافقی جامع سرگرم مذاکره هستند باید از اظهارات مبالغه آمیز پرهیز کرد تا دنیایی امنتر برای همه فراهم شود.