حجت الاسلام مروی در سخنان پیش از خطبه های نماز جمعه:
بزرگترین عمل صالح امام(ره) تشکیل حکومت اسلامی بود
در مسئله تهذیب و تزکیه نفس، امام انسانی خودساخته بود که هرگز برای ریاست و مطرح شدن خودگامی برنداشت و در هیچ نقطهای از زندگی او نفسانیت و خودخواهی قابل مشاهده نیست
معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری؛ حضرت امام(ره) را الگو نمونه و اسوه کامل و تجلی اسلام و ارزشهای انقلابی دانست و به توضیح ویژگیهای شخصیتی امام پرداخت.
به گزارش خبرنگار ایلنا، حجت الاسلام مروی در خطبههای پیش از نماز جمعه تهران باموضوع بایدها نبایدها و دستارودهای انقلاب اسلامی به توضیح سیره و شخصیت معمار بزرگ انقلاب حضرت امام(ره) پرداخت و اظهار داشت: سیره و روش امام راهنمای همه ملتهای اسلامی است. امام(ره) الگو؛ نمونه و اسوه است و آنچنان که یکی از همسران پیامبر در توصیف ایشان پیامبر را مجسمه و تجلی قرآن دانست به همین سیاق باید گفت؛ امام راحل عظیم الشان نیز تجسم و تجلی ارزشهای انقلابی و اسلامی ماست.
حجت الاسلام مروی به سه خصوصیت ایمان، عمل صالح، تهذیب وتزکیه نفس در سیره امام اشاره کرد وافزود: امام به خدا و نصرت الهی و اراده تکوینی و تشریعی خدا اعتماد و اعتقاد داشت. نفس این ایمان در امام از او یک شخصیت برجسته و تاریخ ساز به وجود آورد که همین ویژگیها در خلف صالح ایشان یعنی حضرت آیت الله خامنهای نیز مشاهده میشود.
معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به توطئهها و دسیسههای پس از انقلاب توسط گروههای ضد انقلاب ادامه داد: کمترین تزلزلی در ارداه اهنین این مرد خدایی بوجود نیامد. امام نه در پیروزیها مغرور شد و نه در ناگواریها وسختیها اراده او متزلزل گشت، همه جا متوجه خدا بود و ما این سیره را فقط در انبیا و اولیا مشاهده میکنیم
وی با بیان اینکه در ماجرای انفجار دفتر نخست وزیری امام فرمود اگر رجایی و باهنر نیستند، خداهست، خاطر نشان کرد: در حوزه عمل صالح پس از صدر اسلام تاکنون هیچ کس موفق به انجام آنچه امام انجام داده است نشده است.
حجت الاسلام مروی در پایان تشکیل حکومت اسلامی را بزرگترین عمل صالح امام دانست و گفت: در مسئله تهذیب و تزکیه نفس، امام انسانی خودساخته بود که هرگز برای ریاست و مطرح شدن خودگامی برنداشت و در هیچ نقطهای از زندگی او نفسانیت و خودخواهی قابل مشاهده نیست، این سه خصوصیت بود که از امام شخصیت بزرگ ساخت که منشا این خیرات و برکات گردید.