باهنر:
در بین نامزدهای ریاست جمهوری کسی معتدلتر از روحانی سراغ نداشتم
علیرغم وجود مشکلات و مسائل بغرنج کشور، بسیار به عمکرد دولت یازدهم برای حل معضلات در عرصه سیاست خارجی و داخلی امیدوار هستیم.
نایب رئیس دوم مجلس در تحلیل پیروزی حجتالاسلام روحانی در انتخابات گفت: دوری مردم از افراطیگری اصولگرایان و اصلاحطلبان مهمتری عامل بود.
به گزارش ایلنا، محمدرضا باهنر در دومین کنگره جامعه اسلامی مهندسین استان در جمع اعضای این تشکل سیاسی و برخی از نمایندگان مردم اصفهان در مجلس اظهار داشت: یاد و نام استاد پرورش و مرحوم عسکراولادی را در بین خودمان گرامی میداریم، حقیقتا از دست دادن چنین نیروهای ارزشی و انقلابی برای تشکل جامعه اسلامی مهندسین و جبهه پیروان خط امام و رهبری قابل جبران نیست.
وی با برشمردن بعضی از خصلتهای ممتاز مرحوم پرورش از زبان رهبر معظم انقلاب به تدین بینظیر، اخلاق خوش و داشتن تدبر و تفکر در گفتار آن مرحوم اشاره کرد.
جبهه پیروان خط امام و رهبری بزرگترین تشکل اصولگرایی است
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در باب چشمانداز جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: تا به امروز این جبهه به جز فعالیتهای انتخاباتی حرکتی نداشته است. گرچه بزرگترین تشکل اصولگرایی کشور جبهه پیروان خط امام و رهبری است.
وی با بیان اینکه جامعه اسلامی مهندسین هم زیرمجموعه تشکل بزرگ جبهه پیروان خط امام و رهبری است تصریح کرد: امروز به این نتیجه رسیدهایم که باید عملکرد و کارکرد جبهه را به سمت و سوی حزبی شدن ببریم.
تشکیل حزب قوی و شناسنامهدار اولویت اصولگرایان است
نایب رئیس دوم مجلس، حضور نیروهای انقلابی از نسل جوان و میانسال در کنار موسپیدان این تشکل سیاسی را از مزیتهای جامعه اسلامی مهندسین استان اصفهان برشمرد.
وی گفت: نظام مردمسالاری دینی جمهوری اسلامی ایران نیازمند چند حزب قوی، شناسنامهدار و چارچوبدار است.
باهنر در ادامه از جدیت برخی مسئولان و افراد تشکیلاتی کشور در امر پژوهش و تحقیق برای تشکیل و چینش اصولی یک حزب انقلابی سخن گفت.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین کشور با بیان اینکه به فرموده رهبر معظم انقلاب، کشور نیازمند حزب است ولی نه براساس و اصول حزبهای غربی گفت: ما حزبی منطبق بر مردمسالاری دینی و اصول انقلاب و البته دارای قدرت جریانسازی نیاز داریم.
وی با برشمردن برخی از سیستمهای حزبی در جهان و کشورهای دنیا خاطرنشان کرد: تا رسیدن به یک حزب قوی نمیتوان کار تشکیلات در کشور را رها کرد.
کمکاری در جذب نیروهای جوان از ضعفهای تشکلهای اصولگرا است
نایب رئیس دوم مجلس اظهار داشت: کمکاری در جذب نیروهای ولایی، انقلابی، متدین و جوان نسبت به سالهای گذشته یک انتقاد جدی وارد به بدنه تشکلهای سیاسی اصولگرایی کشور است.
وی در تحلیل انتخابات یازدهم علاوه بر موثر بودن عواملی چون عدم اتحاد اصولگرایان، ضعف در کار تشکیلاتی در انتخابات، دلیل اصلی پیروزی حجتالاسلام روحانی را اینگونه بیان کرد که جامعه اسلامی ایران از سال ۷۶ تا ۸۴ دچار افراطیگرایی اصلاحطلبانه بود و از سال ۸۴ تا ۹۲ نیز افراطیگری اصولگرایی از نوع احمدینژاد در راس قدرت بود بر همین اساس مردم در انتخابات ۹۲ به اعتدال پناه بردند.
باهنر افزود: من اگر قرار بود به یک فرد معتدل رای بدهم در بین ۸ نامزد رئیس جمهوری کسی بهتر از حجتالاسلام روحانی سراغ نداشتم.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: بنده به وزرای دولت یازدهم در اوایل آغاز کار دولت گفتم حضور در عرصه اجرایی کشور در حال حاضر با وجود بحرانهای پیچیده و مشکلات بزرگ کشور یا نشان از قوت ایمان و تعهد و همت است و یا نشان از بیخردی.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین کشور خاطرنشان کرد: علیرغم وجود مشکلات و مسائل بغرنج کشور، بسیار به عمکرد دولت یازدهم برای حل معضلات در عرصه سیاست خارجی و داخلی امیدوار هستیم.
وی در پایان اظهار داشت: البته قابل بحثاست که ما به حل شدن برخی از مسائل در این دولت امیدوار بودیم که متاسفانه در حال حاضر کمی ناامید شدهایم، ازجمله این امور تغییرات گسترده مدیران و مسئولان کشور در بدنه اجرایی کشور است