آیتالله هاشمی رفسنجانی:
هیچ کس نمی تواند ادعای مالکیت دانشگاه آزاد را بکند
میخواستند با تخریب همه دستاوردهای گذشته نظام اسلامی، جایگاهی برای آینده خود در قدرت بسازند که متأسفانه بعضی از رسانهها هم بلندگوی آنها شدند.
آیتالله هاشمی رفسنجانی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی، یادگار ماندگار امام راحل(ره) و سرمایهای ارزشمند برای همه ایرانیان برای امروز و آینده است و هیچ کس نمیتواند برای آن ادعای مالکیت کند.
به گزارش ایلنا، رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، در دیدار اعضای هیأت رئیسه این دانشگاه و نمایندگان رئیس دانشگاه در هیأتهای امنای استانی، با بیان این مطلب افزود: نگاه جناحی به این سرمایه ملی، نتیجهای جز مسائل دو سال گذشته نداشت و ندارد، چون ظرفیت جناحها برای مصادره یک سرمایه ملی بسیار کم است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به روندی که دو سال قبل از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ از سوی یک جریان خاص به بعضی از رسانهها دیکته میشد، گفت: در آن دوران، میخواستند با تخریب همه دستاوردهای گذشته نظام اسلامی، جایگاهی برای آینده خود در قدرت بسازند که متأسفانه بعضی از رسانهها هم بلندگوی آنها شدند و شاهد بودیم که پس از ۸ سال، با درآمدهای بینظیر نفتی، مقروضترین دولت را تحویل ملت ایران دادند.
هاشمی رفسنجانی به تبلیغاتی که علیه دانشگاه آزاد اسلامی در آن فضا میشد، وکم و بیش هنوز هم میشود اشاره کرد و گفت: وقتی کسی در مقام اجرایی کشور، با هدف شعارهای انتخاباتی، صحبت از شهریه میکند، معلوم است که برای جوان دانشجو تحریککننده است.
وی به برنامههای یک جریان خاص سیاسی برای تصاحب دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: این جریان، برای نیل به اهداف جناحی خویش، مواردی از اساسنامه دانشگاه کم و مواردی اضافه کردند که اقدامی غیرحقوقی، غیرقانونی و غیرمنطقی بود.
رئیس هیأت مؤسس و هیأت امناء با یادآوری جلساتی که سران قوا در سال ۶۱ برای تدوین اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی داشتند، گفت: صراحت قانونی آن، این است که هرتغییری در اساسنامه باید با پیشنهاد هیأت مؤسس باشد، ولی با بیقانونی شعار اقدام انقلابی دادند و اساسنامه را به نفع خود عوض کردند که به رغم حکم توقف دستبرد به اساسنامه دانشگاه نیز، این کار غیرقانونی صورت گرفت.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تقدیر از اقداماتی که دکتر جاسبی برای تأسیس و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی در کشور داشت، گفت: با نگاه سیاسی و هدف عزل دکتر جاسبی، قوانین رسمی دانشگاه را به هم زدند و پس از دو سال، در قالب بازرسی ویژه گزارشی ارائه شد که حاکی از تخلفات زیاد در آن مقطع زمانی بود.
هاشمی رفسنجانی، انتخاب دکتر میرزاده به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی را باتوجه به تجربه، ظرفیت، علم و امانت، انتخابی شایسته دانست.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان ظرفیتهای علمی، پژوهشی و آموزشی دانشگاه آزاد، دورنمای آن را بسیار روشن توصیف کرد و گفت: نیاز جامعه و منطق حکم میکند که به سوی توسعه کیفی برویم.
وی درباره گزارشهای مالی، بدهکاریها و کسری بودجه دانشگاه آزاد اسلامی، صرفهجویی را جزو اصول مدیریتی این دانشگاه خواند و گفت: اگر به شرایط جامعه در زمان تأسیس این دانشگاه و گسترش تدریجی آن توجه نمایید، میبینید که یکی از عوامل پیشرفتها، صرفهجویی بود.
رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به سوابق علمی و تجربی مسؤولان دانشگاه خطاب به آنان گفت: با کار مثبت و سازنده، جوانان وخانوادهها را نسبت به جایگاه آینده این سرمایه ملی مطمئنتر سازید.
در آغاز این دیدار حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد، گزارش مبسوطی از برنامهها و اهداف دانشگاه آزاد اسلامی در دوره جدید ارائه کرد و سپس باقر لاریجانی قائممقام رئیس دانشگاه در علوم پزشکی، حسین غریبی معاون آموزشی، ابراهیم واشقانیفراهانی معاون پژوهشی، فریدون رهنمای رودپشتی معاون برنامهریزی، سعید کاردار معاون دانشجویی، حجتالاسلام علی عسگری معاون پارلمانی، حیدرعلی شایانفر رئیس مرکز هیأتهای امنای استانی و ممیزههای مرکزی و استانی، محسن هاشمی معاون عمرانی، دکتر طاها هاشمی معاون فرهنگی، علی عباسپور رئیس واحد علوم و تحقیقات تهران، حجتالاسلام قلیزاده رئیس سازمان سما و حجتالاسلام محمدرضا عباسیفرد نماینده رئیس دانشگاه در استانهای قم، البرز و قزوین، ضمن ارائه گزارشی از حوزههای مدیریتی خود، به بیان دورنمای برنامهها و فعالیتهای دانشگاه آزاد اسلامی پرداختند.