خبرگزاری کار ایران

معاون رئیس قوه قضاییه:

با فیس‌بوک مخالفتی نداریم

با فیس‌بوک مخالفتی نداریم
کد خبر : ۱۲۵۳۸۴

امیدواریم تا پایان سال حداقل ۵۰ درصد از بودجه مصوب ۳۵ میلیارد تومانی معاونت به ما داده شود ‫که به طور قطع اگر بودجه در اختیار ما قرار گیرد می‌توانیم برای قضات کامپیوتر تهیه کرده و سپس طرح امضای الکترونیک را هم راه‌اندازی کنیم‬.

رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه از ثبت تمامی دادخواست‌ها در شهر تهران به شکل الکترونیکی تا پایان سال خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، حجت‌الاسلام و المسلمین حمید شهریاری معاون رئیس قوه قضاییه و رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه طی سخنانی در نشست خبری، اظهار کرد: کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه استفاده از فیس‌بوک را محدود شمرده است ولی نگفته‌اند عضویت در فیس‌بوک جرم است، بلکه کاری که فیس‌بوک می‌کند جرم است. ما با شبکه فیس‌بوک مخالف نیستیم، بلکه با ساماندهی اطلاعاتی که علیه کشور انجام می‌گیرد، مخالفیم.

شهریاری خاطرنشان کرد: یکی از تهدیدهایی که در فیس‌بوک وجود دارد اطلاعات ملی است که در اختیار شبکه‌های جاسوسی نظام سلطه قرار می‌گیرد.

معاون قوه قضاییه درادامه سخنان خود به عملکرد این سازمان اشاره کرد: مرحله هشتم ایجاد دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در اواخر آبان و مرحله نهم اوایل آذر ماه انجام شد و مرحله دهم نیز دو هفته آینده راه‌اندازی می‌شود، تا پایان امسال تمامی دادخواست‌ها در شهر تهران به شکل الکترونیکی ثبت می‌شوند و تاکنون ۸۰ درصد دادخواست‌ها الکترونیکی ثبت شده است.

رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: در هفته گذشته پس از یک سال پیگیری و جلسه با فرماندهان ناجا توانستیم دو سرور مرکزی قوه و ناجا را به یکدیگر متصل کنیم. این اتصال و ارتباط گامی مثبت و مطلوب در حوزه رسیدگی با کیفیت است.

شهریاری گفت: ماه آینده اولین پرونده‌ها بین دادگستری و ناجا مبادله می‌شود و در حال حاضر در مرحله پایلوت قرار دارد، البته برخی محدودیت‌های حفاظتی از سوی ناجا برای اتصال دو سامانه وجود داشت که برطرف شد، تا دو ماه آینده در حوزه دیوان عالی کشور تمامی ارجاعات مکانیزه خواهد شد که این امر بسیاری از مشکلات را در فرایند رسیدگی برطرف می‌کند.

شهریاری ضمن ارایه آمار در مردادماه سال جاری، گفت: در مردادماه مانده پرونده در انواع شعب ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار پرونده بود که در مقایسه با ماه قبل، ۴ درصد کاهش داشته است.

معاون قوه قضاییه، چهار خواسته قضایی نخست کشور در مردادماه را طلاق توافقی، مطالبه مهریه، مطالبه طلب و مطالبه چک عنوان کرد و افزود: میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌ها در انواع شعب در مردادماه جمعا ۷۳ روز بوده که در مقایسه با ماه قبل، سه روز کاهش داشته است.

شهریاری گفت: ما عملکرد اداری و قضایی دادگستری‌های استان‌ها را طبقه‌بندی کرده‌ایم که در این طبقه‌بندی‌ها خراسان جنوبی، اردبیل و چهارمحال بختیاری سه استان نخست هستند که بالاترین امتیاز را بدست آورده‌اند، البته ضعیف‌ترین امتیازها مربوط به استان‌های سیستان‌ و بلوچستان‌، ‌ هرمزگان و آذربایجان غربی بوده است و در حال حاضر میانگین امتیاز کشور سه هزار و ۳۵۰ امتیاز است.

وی بیان کرد: از خدمات دیگری که ذیل خدمات قضایی راه‌اندازی می‌کنیم ارائه خدمات قضایی به وکلا است که وکلا بتوانند از دفاتر خود ثبت دادخواست و خدمات قضایی را انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: ثبت ادعاده دادرسی باید به صورت مکانیزه انجام شود که در این رابطه آیین‌نامه‌ای در سال ۹۱ توسط رییس قوه قضاییه ابلاغ شد و در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده و منتظریم در شورای نگهبان آیین دادرسی الکترونیکی نیز تایید شود.

رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه درباره اختصاص بودجه برای این معاونت، گفت: در سال جاری تنها ۲.۵ میلیارد تومان بودجه در اختیار ما قرار گرفته است. ‬

شهریاری افزود: امیدواریم تا پایان سال حداقل ۵۰ درصد از بودجه مصوب ۳۵ میلیارد تومانی معاونت به ما داده شود ‫که به طور قطع اگر بودجه در اختیار ما قرار گیرد می‌توانیم برای قضات کامپیوتر تهیه کرده و سپس طرح امضای الکترونیک را هم راه‌اندازی کنیم‬.

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز