مشاور عالی رییس قوه قضاییه:
محکومیت در دستگاه قضا نباید با توهین و تحقیر باشد
بازرسیها و نظارتها، هیچ کدام نمیتواند باطن ما را کشف کند، اما آن روز که پردهها کنار میرود، نه نیرویی داریم و نه یاوری که از ما دفاع کند.
مشاور عالی رییس قوه قضاییه با بیان این که قضاوت وظیفه سنگین و حساسی است، گفت: جایگاه قاضی نسبت به سایر افراد جامعه، به خطا نزدیکتر است.
به گزارش ایلنا، حجتالاسلام و المسلمین کاظم صدیقی با تاکید بر حساسیتهای کار در دستگاه قضایی، اظهار کرد: مراجعهکنندگان به محاکم قضایی برای تظلمخواهی به دادگاه آمدهاند و در میان آنها افرادی هستند که در جامعه هیچ پناهگاهی ندارند.
وی افزود: از هر کاری که ما انجام میدهیم، یک نسخه آن نزد خداوند است و این نسخهای محفوظ است و از بین نمیرود. لایههای وجودی ما پیش خودمان هم محفوظ است و میتوانیم برگردیم و آنها را مرور کنیم. بازرسیها و نظارتها، هیچ کدام نمیتواند باطن ما را کشف کند، اما آن روز که پردهها کنار میرود، نه نیرویی داریم و نه یاوری که از ما دفاع کند.
امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: این همه بازجویی کردیم و پرونده دیگران را بررسی کردیم، یک بار هم پرونده خود را مرور کنیم. انسان از هرجا برگردد منفعت است. انسان ظاهر و صورتی دارد که در آن نقشی ندارد، اما خداوند انسان را مأمور عمرانی و آباد کردن زمین قرار داده است. واژه عمر در خصوص انسان هم به همین معناست. این که انسان باید کشاورز درون خود باشد و بذر خوب در وجود خود پرورش دهد.
وی با بیان این که «ای کاشها در قضاوتها و تصمیمگیریهای فرد تاثیر دارد»، ادامه داد: خداوند نه تنها ظلم که میل به ظالم را نیز نهی کرده است.
مشاور عالی رییس قوه قضاییه درباره رعایت ادب و اخلاق در برخورد با مراجعهکنندگان، گفت: هر فردی که نزد شما میآید خود را جای او بگذارید. انصاف یعنی همین و باید نیمی از حق را برای دیگران قائل شد. نباید مراجعه کنندگان را پشت در نگه داشت، به آنان بیاحترامی کرد و رفتار توهینآمیز داشت. اگر کسی را با ادله و مدارک محکوم میکنیم، باید با قدرت این کار را انجام دهیم نه با عصبانیت و توهین و تحقیر.