آیت الله هاشمی رفسنجانی در دیدار با جوانان حزب اعتدال و توسعه:
نباید از خواسته عمومی جامعه غفلت و مردم را ناامید کرد
اگر در انتخاباتهای دیگر هم به این جمله " حقالناس بودن رأی مردم " در همه مراحل ثبتنام، بررسی صلاحیتها، تبلیغات، رأیگیری و شمردن و اعلام نتایج توجه شود، ایران اسلامی میتواند نماد برگزاری انتخابات به عنوان مظهر دمکراسی در دنیا باشد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگرچه با مذاکرات و توافقات سایه شوم جنگ از سر مردم سوریه کنار رفت، اما هنوز مردم منطقه نگرانند که اگر کبریت جنگ روشن شود، شعلههایش منافع دوست و دشمن در منطقه را با هم میسوزاند.
به گزارش ایلنا، آیتالله علیاکبر هاشمیرفسنجانی در روز میلاد باسعادت علیبنموسیالرضا(ع) در دیدار جمعی از جوانان حزب اعتدال و توسعه و گروهی از فعالان سیاسی در مقطع انتخابات ریاست جمهوری، با تبریک طلوع خورشید خراسان، اظهارداشت: ایران اسلامی در طول تاریخ از کانون نور در مشهد مقدس بهرهمند بود و خواهد بود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به سالگرد آغاز جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، با ارائه تحلیلی از اوضاع سیاسی و نظامی دو کشور در آن مقطع، گفت: دلاوریهای جوانان ایرانی در بیابانهای تفتیده جنوب و کوههای پوشیده از برف غرب کشور، نقشههای منحوس مثلثشوم آن زمان یعنی شرق، غرب و ارتجاع برای شکست انقلاب اسلامی توسط ارتش بعثرا نقش بر آب کرد.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدا، جانبازان، آزادگان، مفقودان، ایثارگران، مهاجران جنگزده و مرزنشینان غیور، افزود: اگرچه آن جنگ بسیاری از خانوادههای ایرانی را عزادار و گرفتار کرد، اما تحمل تلخیهایش در دفاع از اسلام، ایران، انقلاب و قانون اساسی شیرین و الهامبخش بود.
هاشمیرفسنجانی با تأکید بر رعایت اصول قانون اساسی که بر پایه اندیشههای اعتدالی اسلام تدوین شد، گفت: اگرچه افراد افراطی در مقاطعی از سالهای پس از انقلاب سعی کردند حاشیههای پیرایهای را به متن اسلامی انقلاب بیفزایند، اما مردم که معنای اعتدال و جایگاه آن در همه ابعاد زندگی را خوب میدانند، با رویکردی عقلانی به صندوقهای رأی ثابت کردهاند که رشد آگاهی عمومی بالاترین دستاورد انقلاب در مقطع فعلی بود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با برشمردن عوامل اطمینان و اعتماد مردم به نظام برای حضور در انتخابات، به جمله تاریخی مقام معظم رهبری مبنی بر حقالناس بودن رأی مردم اشاره کرد و اظهار داشت: یک جمله کوتاه، اما بسیار مهم و تأثیرگذار بود و فرهنگ سازان سیاسی و اجتماعی نباید بگذارند این جمله فراموش شود و اگر در انتخاباتهای دیگر هم به این جمله در همه مراحل ثبتنام، بررسی صلاحیتها، تبلیغات، رأیگیری و شمردن و اعلام نتایج توجه شود، ایران اسلامی میتواند نماد برگزاری انتخابات به عنوان مظهر دمکراسی در دنیا باشد.
هاشمیرفسنجانی در پاسخ به اظهار ارادت حاضران که ثبتنامش را باعثخلق حماسه سیاسی میدانستند، گفت: حماسه سیاسی را مردم خلق کردند و من وقتی دیدم در مقابل تقاضاها و اصرار مردم دارم در جامعه وجدان خود دچار استبداد رأی میشوم، فقط در حد حضور در وزارت کشور و ثبت نام اقدام کردم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به حضور پرشور جوانان در مراسم، جوانی را بهترین هدیه خدا به انسانها دانست و گفت: نقش دختران و پسران جوان در شهرهای بزرگ و کوچک و روستاهای دوردست در گرم کردن فضای انتخابات و تلاش آنان برای آگاه کردن خانوادهها و جامعه بسیار کارساز بود.
وی با تأکید بر اینکه اینترنت و ماهواره مرز نمی شناسد، تصریحکرد: ارائه تحلیلهای درست و مبتنی بر واقعیات از دانش آموزان و دانشجویان، آن هم در فضایی که تریبونهای رسمی و غیررسمی کشور در اختیار یک جریان بود، نشان میدهد که افکار عمومی و خرد جمعی بهترین راه را در تاریکیها پیدا میکند و خانوادهها نمیگذارند جامعه خمود شود.
وی تشخیص و تمایز خادم و خائن را بسیار مهم دانست و با اشاره به برنامههای دولت برای انتخاب مدیران استانی و شهرستانی و نهادها و سازمانها، گفت: نباید از خواسته عمومی جامعه غفلت و مردم را ناامید کرد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش بعدی سخنانش با ارائه تحلیل تاریخی از حوادثکشورهای منطقه و اهداف استعمارگران تصریح کرد: ملتها صاحبان اصلی کشورها هستند و دولتها باید در خدمت آنها باشند.
وی با ابراز نگرانی از تشدید بحران سوریه، افزود: اگرچه با مذاکرات و توافقات سایه شوم جنگ از سر مردم سوریه کنار رفت، اما هنوز مردم منطقه نگرانند که اگر کبریت جنگ روشن شود، شعلههایش منافع دوست و دشمن در منطقه را با هم میسوزاند.
در آغاز این دیدار آقایان شفیعی، رئیس کانون جوانان حزب اعتدال و توسعه، رجبی مسئول ستاد انتخاباتی حجتالاسلام روحانی در شهرستانهای استان تهران، حاج محمد قمی نماینده ۵ دوره مردم شهرهای ورامین و پاکدشت در مجلس شورای اسلامی و فلاحیان مسئول کانون جوانان حزب اعتدال و توسعه در کاشان با ارائه گزارشی از روند کارهای تبلیغاتی در روزهای قبل از انتخابات و فضای جامعه در پیش و پس از آن، به بیان دیدگاههای خویش در خصوص مسائل سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی پرداختند.