خبرگزاری کار ایران

حجت الاسلام شکری:

دولت برای تقسیم اعتبارات فرهنگی اعتدال را رعایت کند

دولت برای تقسیم اعتبارات فرهنگی اعتدال را رعایت کند
کد خبر : ۱۱۱۱۱۴

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت: قیمت بالای محصولات قرآنی و فرهنگی، از اثر بخشی آنها در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن کم می‌کنند.

ایلنا: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با اشاره به قدرت بسیار بالای رسانه‌های دشمن؛ گفت: آنچه که ما تولید می‌کنیم قابل مقایسه با امکانات دشمن نیست، آن‌ها قدرت بالایی در تولید محصولات خود دارند و از سوی دیگر گستردگی تولیدات فرهنگی ما ضعیف است.

به گزارش ایلنا، حجت الاسلام علی شکری گفت: دشمن ابزار تهاجم فرهنگی را رایگان در اختیار جوانان ما قرار می‌دهد که با عملکرد ما در بخش تولیدات فرهنگی قابل مقایسه نیست.

شکری تصریح کرد: آن‌ها بر ترویج سبک زندگی غربی، بی‌هویت کردن نسل جوان و از هم پاشیدگی خانواده‌های مذهبی و دینی ما اهتمام دارند چون از این طریق می‌توانند بر تغییر هویت نسل نو، تاثیر گذاشته و به اهداف سیاسی خود برسند.

مدیرکل تبلیغات استان سمنان گفت: تولیدات فرهنگی ما بخصوص محصولات قرآنی، قیمت بالایی دارند و این انتقاد بر ما وارد است و راه نجات از این وضعیت آن است که به تولیدات انبوه برسیم.

وی با بیان اینکه اگر در تولید این محصولات تعداد زیاد شود هزینه تولید پایین خواهد آمد؛ افزود: خانواده‌ها هم باید با خرید این محصولات، تولیدکنندگان آن را حمایت کنند.

شکری گفت: اگر نرم افزاری تولید می‌شود بجای ۱۰هزار نفر، یک ملیون نفر یا بجای یک میلیون نفر، ۱۰ملیون نفر استفاده کنند، قطعا هزینه‌اش پایین خواهد آمد، ولی وقتی موسسه‌های نرم افزاری را سرمایه گذاری کرده و استقبالی از آن نمی‌شود، مجبور است با قیمت چند برابر عرضه کند تا بازگشتی که از بازار دارد بتواند جبران سودش را کند که این خود دلیلی است تا قیمت محصولات فرهنگی بخصوص قرآنی بالا رود.

این کار‌شناس علوم دینی اضافه کرد: راه افزایش تولید انبوه، مصرف انبوه است و اگر این دو در کنار هم قرار بگیرد هزینه‌ها پایین می‌آید.

وی ادامه داد: کمک خیرین و دولت در این زمینه بسیار کارساز است ولی آنچه که در حال حاضر در بودجه دستگاههای اجرایی می‌گذارند، به حد مطلوب و ایده آل نرسیده است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان افزود: از دولت تدبیر و امید که اعتدال را سرلوحه خود کرده، انتظار داریم در حوزه فرهنگی و دینی و تقسیم اعتبارات دستگاههای متولی این امر نیز اعتدال داشته باشند.

شکری تاکید کرد: یکی از مهم‌ترین شعارهای دولت یازدهم واگذاری امورات تصدی‌گری به نهادهای مردمی بود که اگر قرار است محقق شود، باید خیلی از کار‌ها را به این نهاد‌ها واگذار کند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان ادامه داد: در حوزه فرهنگ دولت باید سیاستگذاری کرده و بر عملکرد مجریان نظارت دقیق نماید ولی اجرا را به نهادهای مردمی توانمند واگذار کند، به عبارت دیگر باید قدرت اعمال سیاستگذاری، حاکمیت و نظارت بر حوزه‌های فرهنگی را افزایش دهد.

وی تصریح کرد: اگر این اعمال حاکمیت و سیاست انجام گیرد، ما می‌توانیم هنجار‌ها را تقویت نموده و ناهنجاری‌ها را کنترل نماییم.

شکری در قسمت دیگری درخصوص استدلال منتقدان برپایی محافل انس با قرآن در خارج از مساجد و در داخل محیط‌های سرباز مانند پارک‌ها گفت: به عنوان کسی که کار فرهنگی می‌کند به این روش انتقاداتی دارم، تلاش هم کردیم که این محافل به حضور افراد در مسجد آسیب نزند و توصیه‌هایی هم انجام شده است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان سمنان اظهار داشت: معمول این جلسات در ساعاتی شکل می‌گیرد که مساجد تعطیل است و از سوی دیگر این محافل برای افرادی است که کودکانشان را به فضای سبز برده و قصد دارند در کنار فضای سبز از مسائل قرآنی نیز استفاده کنند.

وی با تاکید بر نحوه نظارت گسترش اینگونه جلسات قرآنی خارج از مساجد، اضافه کرد: به نظر می‌رسد برگزاری این جلسات درشاهرود جا افتاده و افراد علاقه‌مند به خودش را پیدا کرده است.

شکری ضمن تقدیر از حساسیت نشریات و خبرنگاران در خصوص نحوه برگزاری این جلسات قرآن گفت: هر کاری که نکات مثبتی دارد، ممکن است در کنارش آسیب‌هایی نیز داشته باشد استفاده بهینه از نکات مثبت برای کم کردن آسیب‌ها شرط عملکرد ماست.

ارسال نظر