رئوفی:
فرآیند ترخیص روغن پالم همچنان زیر نظر سازمان غذا و داروست
بازرسان سازمان غذا و دارو نظارتهای جدی و دقیقی بر روی انواع روغن های پالم، قنادی و جانشین کره کاکائو دارند.
رییس اداره غذایی و آشامیدنی با منشا دامی و دریایی سازمان غذا و دارو گفت: امور مربوط به ترخیص انواع روغنهای پالم، قنادی و جانشین کره کاکائو با توجه به حساسیت بالای این محصولات، همچنان زیر نظر سازمان غذا و دارو انجام میشود.
به گزارش ایلنا، هومن محمد رئوفی افزود: از ۲۸ دی ماه امسال انجام فرآیندهای گشایش و ترخیص انواع روغن های خوراکی مجددا به معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی تفویض اختیار شده است اما سازمان غذا و دارو بر این فرآیند نظارت دارد.
رئوفی خاطرنشان کرد: بازرسان سازمان غذا و دارو نظارتهای جدی و دقیقی بر روی انواع روغنهای پالم، قنادی و جانشین کره کاکائو دارند.
وی تصریح کرد: این سازمان در صورت مشاهده کوچکترین عدم انطباق با استانداردهای ملی برخورد خواهد کرد و پرونده آنان را به مراجع قضایی ارسال می کند.