رئیس جمعیت هلال احمر:
هلال احمر نیازمند حمایت مجلس و دولت است
این جمعیت با چراغ خاموش و بدون هیاهو خدمت میکند / کوچکترین سرمایهگذاری قبل از وقوع اتفاق تا ۴ برابر در هزینههای مادی صرفهجویی میکند.
رئیس جدیدجمعیت هلال احمر گفت: جمعیت هلال احمر نیازمند حمایت مجلس و دولت است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، امیرمحسن ضیایی در مراسم تکریم و معارفه نماینده ولی فقیه و رئیس جمعیت هلالاحمر گفت: هلالاحمر سازمانی مردمی، داوطلبانه و با ماموریتهای بعضا حاکمیتی است و از جمله معدود سازمانهایی است که ماموریتهای خاص به آن سپرده میشود.
رئیس جدید هلالاحمر با اشاره به اینکه این سازمان جزو ده جمعیت توانمند جمهوری اسلامی است، گفت: این جمعیت همانطور که عنوان شد، چراغ خاموش و بدون هیاهو خدمت میکند.
وی افزود: ماهیت فعالیت این جمعیت ستادی و جهادی است و باید در مدت زمان کوتاه با سرعت بالا عمل کند به همین دلیل آمادگی برای انجام وظایف باید پیش از رخ دادن جریان و حادثه اتفاق بیفتد.
وی ادامه داد: یکی از بزرگترین ماموریتهای جمعیت هلال احمر ماموریت امدادی است و همانطور که بیان شده است، کوچکترین سرمایهگذاری قبل از وقوع اتفاق تا ۴ برابر در هزینههای مادی صرفهجویی میکند. به همین دلیل ما قبل از حوادثباید آماده باشیم، و از تجربیات خود و دیگران استفاده کنیم.
ضیایی گفت: در حوادثبزرگ سازمانهای دولتی نیز توان اداره امور را ندارند. و این جمعیت هلال احمر است که از ظرفیت خود برای امدادرسانی به مردم کمک میکند.
وی تاکید کرد: نکته مهم این است که باید مسائل مادی و معنوی حوادثدر کنار هم دیده شود و حادثهدیدگان در هر دوی این موارد مورد حمایت قرار بگیرند.
رئیس جدید هلال احمر افزود: دنیا به سمتی رفته است که برای بقای خود نزاع ایجاد میکند. اما جمعیت هلالاحمر همه تلاش خود را به کار میبرد تا همه در کنار هم و بدون نزاع زندگی کنند و همین دیدگاه جمعیت سبب شده است که مردم به آن گرایش داشته باشند.
ضیایی با اشاره به بحثسلامت روانی گفت: یکی از مهمترین شاخصههای سلامت روان بخشندگی است و هلال احمر جمعیتی است که مردم میتوانند در آن بخشنده باشند.
وی گفت: پتانسیلهای زیادی در جمعیت هلال احمر وجود دارد که باید شکفته شود. هلال احمر محلی برای خدمات امدادی است. از این روز امیدواریم روزی که این مسئولیت را به فرد دیگری میسپاریم، رو سفید باشیم.
رئیس جمعیت هلال احمر تاکید کرد: برنامههای گذشته هلالاحمر پیش گرفته میشود و آنجا که لازم باشد، از برنامه تحولی استفاده کنیم، این اقدام را انجام میدهیم.
وی گفت: ارتباط میانبخشی و سازمانی در این جمعیت اهمیت زیادی دارد، چرا که این جمعیت از یک سو با بدنه مردم و از سوی دیگر با سازمانهای دولتی و بینالمللی ارتباط دارد. از این رو میتواند به عنوان بازوی پرتوان در اختیار سازمانهای مختلف و دولت قرار بگیرد. از سوی دیگر جمعیت نیازمند حمایت مجلس و دولت است تا در مسیر پیشبرد اهدافش قدم بردارد.