رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر:
خانههای سلامت و امید با کمک خیرین مراکز تشخیصی خواهند شد
ایستگاههای پیشگیری از اچ آی وی و اعتیاد نیز در تونل های سلامت و امید این سفرنامه دایرهستند و خدمات مورد نیاز مراجعان را ارائه خواهند کرد.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با اشاره به حضور مشاوران و روانشناسان داوطلب در تونل های سلامت، تاکید کرد: با کمک خیرین و نیکوکاران به زودی شاهد فعالیت خانه های سلامت و امید به عنوان مراکز تشخیصی خواهیم بود.
به گزارش ایلنا؛ فرحناز رافع در مورد آغاز به کار سفرنامه سلامت و امید در پنجمین استان کشور، افزود: ایلام پنجمین استان برای اجرای سفرنامه سلامت و امید است که مردم ۴شهرستان ایلام، مهران، دهلران و دره شهر از خدمات بهداشتی، درمانی و روانشناختی پزشکان متخصص، عمومی و پرستاران بهره مند می شوند.
وی با تاکید بر اینکه با برپایی تونل های سلامت در هریک از شهرستان ها، آموزش خودامدادی، دگر امدادی، تست فشار و قند خون، اصلاح و بهبود روش های تغذیه به سبک زندگی اسلامی ایرانی به مردم ارائه خواهد شد، تصریح کرد: از مواردی که به جد در سفرنامه سلامت و امید استان ایلام به اجرا درخواهد آمد، پیشگیری از سرطان های شایع زنان و حمایت های روانی و مشاوره های لازم در زمینه تاب آوری، افزایش آستانه تحمل و تحکیم بنیان خانواده است.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر در ادامه یادآور شد: مشاوران و روانشناسان داوطلب جمعیت هلال احمر با حضور در چادرهای مخصوص تونل سلامت مشاوره های لازم را ارائه خواهند داد و شیوه برخورد با فرزندان و همسرداری نیز آموزش داده خواهد شد.
به گفته وی اصلاح و بهبود روش های تغذیه یکی دیگر از مواردی است که بایستی در استان ایلام به مردم آموزش داده شود.
رافع در مورد تعداد چادرهای تونل سلامت در سفرنامه سلامت و امید استان ایلام اظهار کرد: تعداد چادرهای برپا شده در سفرنامه بستگی به توان استان و میزان مشارکت مردم دارد و در هر شهر بیش از ۲۰ چادر دایر خواهد شد.
وی به انجام جراحی های سرپایی و ارائه خدمات دندانپزشکی در تونل های سلامت اشاره و بیان کرد: در ایستگاه های سلامت علاوه بر ویزیت های رایگان توسط پزشکان متخصص و عمومی با نصب یونیت های دندانپزشکی در برخی از شهرها خدمات دندانپزشکی نیز به مراجعان ارائه می شود.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمراذعان کرد: ایستگاههای پیشگیری از اچ آی وی و اعتیاد نیز در تونل های سلامت و امید این سفرنامه دایرهستند و خدمات مورد نیاز مراجعان را ارائه خواهند کرد.
وی با تاکید بر اینکه در پی اجرای طرح باران مهربانی سفرنامه سلامت و امید، خیرین و نیکوکاران هزینه های درمانی، تحصیلی و تغذیه افراد نیازمند را متقبل می شوند، خاطرنشان کرد: خیرین و نیکوکاران با اهدا و یا وقف زمین برای احداثخانه داوطلب سلامت و امید و همین طور تقبل هزینه های ساخت این خانه ها در ارائه آموزش های تخصصی در مباحثاجتماعی، فرهنگی، بهداشتی و درمانی کمک می کنند و در آینده ای نزدیک شاهد خواهیم بود تا با کمک خیرین، خانه های داوطلب، مراکز تشخیصی جمعیت هلال احمر نیز باشند.