معاون عملیات سازمان امداد و نجات:
طرح آمایش پایگاههای امداد و نجات اجرا میشود
اجرای طرح آمایش پایگاههای امداد و نجات با رویکرد پوشش حداکثری مناطق امداد و نجات در سراسر کشور انجام میشود.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، گفت: امسال تأسیس پایگاههای امداد و نجات با رشد ۲۰ درصدی نسبت به سال گذشته در حال انجام است.
به گزارش ایلنا، ناصر چرخ ساز با تاکید بر رفع موانع موجود در اجرای طرح امداد و نجات زمستانی، خاطرنشان کرد: با بررسی و تنظیم دستورالعملهای کافی در اجرای طرح امداد و نجات زمستانی میتوان از بروز خطرات احتمالی در استانهای نواحی کوهستانی جلوگیری بعمل آورد.
وی ادامه داد: تجهیز امکانات موجود میتواند موجب تسهیل همکاری نجارتگران شده و با بررسی نقاط ضعف و همچنین فراهمکردن امکانات کافی در خصوص خطرات احتمالی از قبیل موادغذایی و البسه میتوان شاهد رشد حداکثری در مواقع بحران بود.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات خاطرنشان کرد: با توجه به برف و کولاک در فصل زمستان باید برنامهی مدونی برای فعالیت پایگاههای امداد و نجات در محورهای مواصلاتی استانهای سردسیر صورت پذیرد و باید اطلاع رسانی کافی نیز در این زمینه انجام شود.
چرخ ساز با اشاره به برخورداری جایگاه استان مرکزی بعنوان کریدور مرکزی کشور، تصریح کرد: باید توجه خاصی نسبت به این استان از جهت امداد رسانی در مواقع برف و کولاک صورت پذیرد.
وی گفت: امسال تأسیس پایگاههای امداد و نجات از رشد ۲۰ درصدی نسبت به سال گذشته برخوردار است.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر افزود: در هر پایگاه ثابت یک نفر نیروی فعال وجود دارد و در نقاط حادثه خیز و معبرهای عمومی این پایگاهها مستقرشدهاند.
وی گفت: مردم در صورت مواجه شدن با حوادثجادهای میتوانند با شماره تلفن ۱۱۲ ارتباط برقرار کنند و در این صورت با نزدیک ترین پایگاه امداد و نجات جهت امداد رسانی ارتباط برقرارکنند.
معاون عملیات امداد و نجات کشور همچنین گفت: با توجه به نیاز طراحی نقشهی راه برای کشور در سال آینده، اجرای طرح آمایش پایگاههای امداد و نجات با رویکرد پوشش حداکثری مناطق امداد و نجات در سراسر کشور انجام میشود.
وی در خصوص طرح آمایش پایگاههای امداد و نجات کشور، خاطرنشان کرد: با توجه به نیاز طراحی نقشهی راه برای کشور در سال آینده، اجرای این طرح با رویکرد پوشش حداکثری مناطق امداد و نجات در سراسر کشور انجام میشود.
چرخ ساز عنوان کرد: این طرح با همکاری دانشگاههایی از قبیل علم و صنعت، دانشگاه امیرکبیر و وزارت راه و شهرسازی به مرحلهی اجرا خواهد رسید.
وی ادامه داد: اجرای این طرح صرفاً مختص جاده نیست و پوشش کل منطقه را فرا میگیرد.
چرخساز با بیان اینکه بیش از ۳۰ درصد پایگاههای امداد و نجات در کشور به صورت کانکس است، ارتقا بخشی بحثکیفی پایگاهها را مهم عنوان کرد و افزود: ساماندهی وضع موجود بسیاری از پایگاههای امداد و نجات نیز باید در اولویت قرارگیرد.
وی در خصوص بحثهمافزایی تصریح کرد: در ایجاد پایگاههای اورژانس و حمل و نقل باید بحثهمافزایی مدنظر قرارگیرد و یک پراکندگی برای دسترسی گروههای امداد و نجات به نقاط حادثه خیز صورت پذیرد.
چرخ ساز در اختیار قراردادن شمارههای تماس پایگاههای امداد و نجات در مناطق روستایی را برای استفادهی دهیاران در مواقع بحرانی ضروری برشمرد و گفت: انجام این امر سبب بهبود امداد روستایی میشود.