ایران قطب تولید چادرهای امدادی در خاورمیانه
اکنون بیش از ۳۰ نوع اقلام امدادی و غیر امدادی در این شرکت تولید می شود و به همین علت جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در عرصه تولید اقلام امدادی در منطقه از حیثگستردگی و تنوع تولید در خاورمیانه رتبه نخست را دارد.
ایلنا: سفیر سودان در تهران گفت: ایران قطب تولید چادرهای امدادی اسکان اضطراری و موقت حادثه دیدگان انواع حوادثطبیعی و غیرطبیعی در منطقه خاورمیانه است.
به گزارش ایلنا، " میرغنی ابکر الطیب بخیت " در بازدید از شرکت صنایع نساجی هلال ایران گفت: تولیدات اقلام امدادی هلال احمر ایران از جمله اقلام زیستی مانند چادر و پتوی امدادی در جهان از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.
وی ادامه داد: سودان یکی از کشورهای متاثر از بلایای طبیعی بویژه سیل و آب گرفتگی است که این حادثه طبیعی در بیشتر اوقات شهر «خارطوم» پایتخت و ایالت «نیل» در شمال سودان را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد.
سفیر سودان توضیح داد: وقوع سیل در سال جاری در سودان باعثجان باختن شماری از مردم ساکن در ۵۰ روستاها و تخریب ۹ هزار خانه و زیرساخت های حیاتی شد بطوریکه نیروهای امدادرسان برای تهیه چادرهای امدادی اسکان اضطراری و موقت سیل زدگان با مشکلاتی روبرو شدند.
میرغنی ابکر الطیب بخیت افزود: سودان تمایل دارد، روابط خود را برای خریداری اینگونه اقلام از جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران مورد بررسی قرار دهد.
وی ادامه داد: بر اساس اطلاعات کسب شده و استعلام های صورت گرفته، تولیدات اقلام زیستی شرکت نساجی هلال احمر ایران از جمله وسایل و تجهیرات امدادی که در حوادثو بلایای طبیعی مورد استفاده قرار می گیرد، در آزمایش های بین المللی که در کشورهای بلژیک و آلمان صورت می پذیرد، مورد تایید قرار گرفته است.
وی با اشاره به علاقه مندی کشور متبوعش برای افزایش همکاریهای مشترک و توسعه ای با جمعیت هلال احمر کشورمان افزود: این همکاریها می تواند در زمینه های متعدد از جمله ساخت کارخانه های تولید محصولات راهبردی امدادی از جمله چادر، پتو، موکت و خرید اقلام و منسوجات امدادی باشد.
ایران جزو برترینهای جهان در تولید ملزومات امدادی
ذوالفقار یزدان مهر مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران نیز در دیدار با سفیر سودان، گفت: بزرگترین دغدغه این شرکت، همواره موضوع کیفیت تولیدات وسایل امدادی است.
وی با بیان اینکه شرکت نساجی هلال بدون در نظر گرفتن مسایل و محدودیتهای اقتصادی، آماده هرگونه همکاری با سازمانهای بین المللی بویژه سازمان ملل متحد در راستای اهداف بشردوستانه است گفت: این شرکت تاکنون در حوادثطبیعی بزرگ جهانی از جمله سیل پاکستان و زلزله های هائیتی، چین، ژاپن و اسکان آوارگان لیبیایی همکاریهای بسیار مطلوبی را با فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر و کمیته منطقه ای سوانح برای تولید و ارسال چادر، پتو و اقلام زیستی دیگر صورت داده است.
یزدان مهر ادامه داد: همچنین در سیل پاکستان علاوه بر کمکهای جمعیت هلال احمر به مردم سیل زده این کشور، تعداد ۲۰۰هزار تخته پتوی تولیدی این شرکت و در زلزله چین بیش از ۶۳ هزار تخته چادر امدادی از طریق کمیته منطقه ای سوانح به این دو کشور آسیب دیده ارسال شد.
وی توضیح داد: اکنون بیش از ۳۰ نوع اقلام امدادی و غیر امدادی در این شرکت تولید می شود و به همین علت جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در عرصه تولید اقلام امدادی در منطقه از حیثگستردگی و تنوع تولید در خاورمیانه رتبه نخست را دارد.
مدیرعامل کارخانجات صنایع نساجی هلال احمر با بیان این مطلب که این جمعیت در تولید ملزومات امدادی به لحاظ گستردگی و تنوع جزو سه کشور برتر جهان است، گفت: برای باقی ماندن در سطح برترینهای جهان در تولید ملزومات یادشده باید با استانداردهای اعلام شده از سوی فدراسیون بین المللی جمعیتهای ملی هلال احمر و صلیب سرخ حرکت کنیم و با تشکیل کارگروه ویژه در این زمینه نیز اهتمام جدی داریم.