خبرگزاری کار ایران

فاز جدید بیمارستان کیش گشایش یافت

فاز جدید بیمارستان کیش گشایش یافت
کد خبر : ۱۴۵۰۸۴

با گشایش فاز جدید بیمارستان کیش، گام نخست در توسعه گردشگری سلامت در این جزیره زیبا برداشته شد.

به گزارش ایلنا، در سی و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی کشورمان و با حضور اکبر ترکان مشاور ارشد رئیس جمهور و دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی ومدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش فاز جدید بیمارستان کیش گشایش یافت و تعداد تخت های آن به ۶۴ تخت رسید.

فاز جدید این بیمارستان با زیر بنای هشت هزار و ۸۰۰ متر مربع مساحت و یک هزار و ۱۰۰ متر مربع محوطه سازی شامل بخش های اتاق های عمل، ام آر آی، رادیولوژی، سونوگرافی، دیالیز، آزمایشگاه، جراحی و زنان، داخلی و اطفال، نوزادان، CCU، ICU، CSR، سیستم اکسیژن ساز مرکزی، امحاء زبا‌لۀ بیمارستانی، بیوشیمی و اورژانس است و به امکانات پیشرفته پزشکی تجهیز شده است.

ترکان دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی در آیین گشایش فاز جدید این بیمارستان با اشاره به فراهم بودن امکانات مناسب برای خدمات رسانی بیمارستان کیش در قالب فراتر از مرزهای کشورمان گفت: برنامه ریزی لازم برای جذب بیماران کشورهای منطقه در دستور کار قرار دارد تا بتوانیم ضمن ارزآوری و کسب درآمد از این طریق، خدمات مناسبی را به هم میهنان کم درآمد و بی بضاعتمان داشته باشیم.

همچنین مشاور ارشد رئیس جمهور به همراه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش همزمان با پایان لایروبی حوضچه و کانال بندر چارک و پذیرش شناور تا ۵ هزار تن که از محل اعتبارات سازمان منطقه آزاد کیش انجام و به نوبه آن ۱۲ هکتار زمین احیاء شد، آغاز لایروبی و احداثدایک بندر تجاری کیش را کلید زدند.

با لایروبی حوضچه مرکزی و بخشی از حوضچه شرقی بندرگاه کیش که توسط لایروب ملکی موسسه مکین انجام می شود شناورهای با ظرفیت ۱۲ هزار تن می توانند پهلوگیری کنند و با لایروبی حوضچه به میزان ۷۰۰ هزار مترمکعب، ۱۴هکتار زمین نیز به مساحت جزیره کیش اضافه خواهد شد که به عنوان دایک پیرامونی بندرگاه عمل خواهد کرد.

گفتنی طبق برنامه زمان بندی شده سازمان منطقه آزاد کیش در نظر دارد در طرح توسعه بندرگاه کیش شاهد پذیرش شناورهایی با ۳۵ هزار تن باشد.

دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی در آیین این مراسم با بیان این که مناطق آزاد کشورمان بدون ایجاد زیر ساخت شکل گرفته اند گفت: سازمان منطقه آزاد کیش در نظر دارد برای جلوگیری از ورود کالا با واسطه و افزایش ترانزیت کالا در حجم وسیع، با لایروبی بندرگاه، ظرفیت پذیرش شناورهای بزرگ را افزایش دهد.

همچنین در ادامه افتتاح و راه اندازی پروژه های عمرانی کیش طرح حفاظت کاتدیک برای پیشگیری از خوردگی و دوام بیشتر بر روی اسکله های بندر تجاری کیش به پایان رسید.

در این طرح ساخت، نصب، راه اندازی و آموزش سیستم حفاظت کاتدیک بر روی سطح مدفون پایه های پست اسکله های ۱۴ و ۱۷ شامل ۵۹۱ پایه و همچنین اسکله فرآورده های سوختی بندر تجاری کیش انجام شد.

بر اساس این گزارش، نصب آند فدا شونده در عمق ۳ تا ۸ متری زیرآب با انجام عملیات غواصی و جوشکاری زیر آبی، نصب آندهای مرجع برای پایش و اندازه گیری میزان خوردگی و حفاظت کامل سکوها، پلاریزه کردن کامل سکوها برای تداوم کاری و تجهیز سامانه های الکترونیکی برای هدایت امن کشتی ها از مهمترین بخش های عملیاتی این طرح است که در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به بهره برداری رسید.

لازم بذکر است حفاظت کاتدیک یک روش الکترو شیمیایی است که برای حفاظت سازه ها در محیط های مختلف مثل آب دریا، خاک، بتن و بسیاری از محیط های خورنده بکار می رود.

با اجرای این طرح پایه های اسکله های بندر تجاری کیش برای مدت زمان تقریبی ۲۰ سال در مقابل خوردگی محافظت خواهند شد.

ایستگاه پمپاژ آب و مخزن ۲۰ هزار متر مکعبی نیز از دیگر طرح های عمرانی در کیش است که عصر سه شنبه به دست مشاور ارشد رئیس جمهوربه بهره برداری رسید.

با گشایش این ایستگاه که شامل دو مخزن بتنی ۱۰ هزار متر مکعبی و چهار دستگاه الکتروپمپ به ظرفیت ۴۰۰ لیتر بر ثانیه و پست برق(چهار دستگاه ترانسفورماتور ۲۰۰۰ کیلو وات) و مخزن ضربه گیر به حجم ۲۸ متر مکعب با فشار کار ۱۰ اتمسفر است، آب شرب کیش به مخزن تعادل هوایی پمپاژ می شود تا پس از آن به مصارف مشترکین برسد.

همچنین ۸ ایستگاه پمپاژ فاضلاب نیز با حضور دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی و مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش افتتاح شد.

گفتنی است با راه اندازی این ایستگاه ها و به پایان رسیدن ساخت تصفیه خانه جدید کیش در خرداد سال آینده، جزیره کیش دارای سیستم یکپارچه فاضلاب می شود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز