خبرگزاری کار ایران

وزیر بهداشت خبر داد؛

تشکیل ۴ کار گروه بین بهداشت و درمان نیروهای مسلح و وزارت بهداشت

تشکیل ۴ کار گروه بین بهداشت و درمان نیروهای مسلح و وزارت بهداشت
کد خبر : ۱۳۹۲۱۷

آمادگی نیروهای مسلح برای تأمین امدادهوایی اورژانس / تاکنون ۹۰ بیمارستان صحرایی در ۴۲۰ منطقه محروم کشور دایر کرده‌ایم که به طور رایگان به بیش از یک میلیون نفر خدمات ارائه کرده‌اند.

ایلنا: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از تشکیل ۴ کارگروه آموزشی، پژوهشی، درمانی و حوادثغیرمترقبه بین وزارت بهداشت و بهداشت و درمان نیروهای مسلح خبرداد.

به گزارش ایلنا، " سید حسن هاشمی " در دیدار با رییس بهداشت و درمان ستادکل نیروهای مسلح و رییس بهداشت و درمان‌های نیروهای مسلح کشور ضمن اعلام این خبر گفت: با توجه به مشکلات حوزه سلامت بهداشت و درمان نیروهای مسلح با امکانات لجستیکی اعم از بالگردهای امداد هوایی که در اختیار دارد، می‌تواند در بخش‌هایی از جمله اورژانس پیش بیمارستانی به حوزه سلامت کشور کمک کند.

وی با اشاره به توانایی نیروهای مسلح در زمینه کنترل حوادثغیرمترقبه و احداثبیمارستان‌های صحرایی، اظهار داشت: وزارت بهداشت از نظر داشتن امدادهوایی در مضیقه قرار دارد که می‌تواند این امداد‌ها را از طریق خرید خدمت از نیروهای مسلح دریافت کند.

وی وضعیت آموزش علوم پزشکی در کشور و نیروهای مسلح را مورد اشاره قرار داد و افزود: نیروهای مسلح با انعقاد تفاهمنامه با معاونت آموزش وزارت بهداشت این توانایی را دارند که تمام نیازهای آموزشی خود را تأمین کنند.

هاشمی با تأکید بر این نکته که تمام طرح‌های عمرانی در کشور باید پیوست سلامت داشته باشند، گفت: متأسفانه استان خوزستان با وجود ثروت‌هایی که در اختیار دارد به دلیل همین بی‌توجهی‌ها هم اکنون با مشکلاتی نظیر آلاینده‌های هوا مواجه شده و بعد از استان سیستان بیشترین مشکلات بهداشتی و درمانی را در کشور دارد.

وی با استقبال از پیشنهاد یکی از حضار در زمینه همفکری برای برنامه آینده پزشک خانواده، گفت: هم در زمینه پزشک خانواده، هم در زمینه تشکیل کارگروه اورژانس دریایی، تقویت بیمه‌ها و سایر موارد، وزارت بهداشت آمادگی همکاری با بهداشت و درمان نیروهای مسلح را دارد.

وزیر بهداشت در پایان سخنانش برای پیگیری درخواست نیروهای مسلح برای تسریع صدور مجوز احداثبیمارستان‌هایی در بخش‌های جنوبی و شرق کشور، قول مساعدت داد.

آمادگی نیروهای مسلح برای تأمین امدادهوایی اورژانس

رییس بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح کشور نیز گفت: طرح امام رضا(ع) که توسط بهداشت ودرمان ستاد کل در حال اجراست برنامه‌های مختلفی همچون آموزش بهداشت فرماندهان، ارتقای وضع بهداشت و درمان کارکنان و خانواده‌ها، کاهش آسیب حوادث، اصلاح الگوی تغذیه یگان‌ها، بازسازی اماکن زیستی، توسعه فضای سبز، توسعه بهداشت از طریق تبلیغات توسط ۲ هزار روحانی و ارتقای سامانه آب و فاضلاب مراکز نیروهای مسلح را پوشش می‌دهد.

سردار فتحیان افزود: هم اکنون ۲ هزار و ۲۵۶ دانشجوی علوم پزشکی از مقطع کاردانی تا دکترای حرفه‌ای، ۱۵۰ دانشجو در مقطع دکترای حرفه‌ای، ۱۶۰ دستیار تخصصی در دانشگاه‌های علوم پزشکی نیروهای مسلح زیر نظر ۴۰۰ عضو هیأت علمی تحصیل می‌کنند.

وی ادامه داد: برای ارتقای کیفیت خدمات تعداد بیمارستان‌های نیروهای مسلح را از ۷۷ بیمارستان به ۵۲ و از ۱۱ هزار تخت بستری به ۵۵۰۰ تخت کاهش داده‌ایم.

وی بیان داشت: طبق اعتبارسنجی وزارت بهداشت ۲۰ درصد بیمارستان‌های نیروهای مسلح عالی، ۴۰ درصد درجه یک، ۳۰ درصد درجه ۲ و ۱۰ درصد درجه ۳ هستند و ۵۰ درصد ظرفیت این بیمارستان‌ها در خدمت مردم قرار دارد.

فتحیان گفت: هم اکنون در سطح کشور ۲۵ بیمارستان صحرایی دایر کرده‌ایم که تا پایان برنامه پنجم توسعه تعداد آن باید به ۵۰ بیمارستان برسد.

رییس بهداشت و درمان ستادکل نیروهای مسلح بیان داشت: تاکنون ۹۰ بیمارستان صحرایی در ۴۲۰ منطقه محروم کشور دایر کرده‌ایم که به طور رایگان به بیش از یک میلیون نفر خدمات ارائه کرده‌اند.

وی با اشاره به توانایی ناوگان امداد هوایی نیروهای مسلح گفت: توانایی داریم روزانه ۱۴۰۰ بیمار را از نقاط مختلف کشور به وسیله بالگرد منتقل کنیم و این امکانات را می‌توانیم در اختیار وزارت بهداشت نیز قرار دهیم.

بیمارستان‌های نیروهای مسلح شرق تهران را پوشش دهند

معاون درمان وزارت بهداشت در این دیدار گفت: بار بهداشتی و درمانی منطقه شرق تهران که جمعیتی بالغ بر ۲.۵ میلیون نفر را در بردارد عمدتاً بر دوش بیمارستان امام حسین(ع) قرار دارد که نیروهای مسلح در این منطقه بیمارستان‌های خوبی همچون بیمارستان بعثت را دارند و می‌توانند با اورژانس شهری ما در این بخش همکاری نزدیکی برای کمک به مردم داشته باشند.

آقاجانی افزود: اعتباربخشی بیمارستانی وزارت بهداشت از یک مدل واحد پیروی می‌کند و در این مدل توانمندسازی داخلی بیمارستان‌ها به عهده گردانندگان خود آن بیمارستان هاست و از نیروهای مسلح می‌خواهیم کیفیت برخی از بیمارستان‌های خود را در شهرستان‌ها ارتقا دهند.

وی افزود: در زمینه اورژانس‌های شهری و پیش بیمارستانی، اورژانس دریایی و امداد هوایی فرصت همکاری بسیاری بین نیروهای مسلح و وزارت بهداشت وجود دارد و وزارت بهداشت آمادگی دارد در قالب تفاهمنامه‌هایی از توانمندی‌های نیروهای مسلح و امکانات آنان در جهت خدمت رسانی بهتر و سریع‌تر به مردم بهره گیرد.

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز