خبرگزاری کار ایران

افتتاح ۱۰ هزار و ۸۰۰ تخت بیمارستانی در سال اول دولت سیزدهم

افتتاح ۱۰ هزار و ۸۰۰ تخت بیمارستانی در سال اول دولت سیزدهم
کد خبر : ۱۳۰۶۹۶۰

وزیر بهداشت در بدو ورود به استان مرکزی با آیت الله دری نجف آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایلنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بهرام عین اللهی در این دیدار به بیان دستاوردها و موفقیت های نظام سلامت در دولت سیزدهم پرداخت و از مهار کرونا، واکسیناسیون سراسری، پوشش بیمه همگانی سلامت  و رایگان سازی آن برای ۶ میلیون نفر از سه دهک نخست،  تعرفه گذاری خدمات پرستاری پس از ۱۵ سال وقفه در اجرای قانون، ارتقای رتبه علمی ایران و رسیدن به جایگاه ۱۵ جهانی، گسترش دانش بنیان های سلامت، اجرای طرح دارویار و ارایه خدمات جامع بهداشتی و درمانی  به زائران اربعین  امسال به عنوان بخشی از این دستاوردها یاد کرد.

وی با اشاره به افتتاح ۱۰ هزار و ۸۰۰ تخت بیمارستانی در سال اول دولت سیزدهم، اظهار داشت: این تعداد تخت در ۷۹ مرکز درمانی راه اندازی شده و تا پایان امسال نیز هر هفته شماری از  طرح  های بهداشتی و درمانی از جمله  ۷ هزار و ۷۰۰ تخت بیمارستانی  در کشور آماده افتتاح است.

وزیر بهداشت تعداد پذیرش دانشجویان پزشکی در سال گذشته را حدود ۷ هزار نفر عنوان و خاطرنشان کرد: امسال بیش از ۱۰ هزار و ۶۰۰ نفر در رشته پزشکی پذیرش شدند که بیشتر از ۲۰ درصد مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی بود. همچنین امسال برای اولین بار پس از انقلاب، ۴ هزار نفر در آزمون دستیاری پذیرش شدند که یک رکورد بوده است.

آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نیز در دیدار وزیر بهداشت ضمن قدردانی از تلاش های دولت و وزارت بهداشت در طول ۱۵ ماه گذشته، بر لزوم توجه جدی به جایگاه نظام سلامت در  برنامه هفتم توسعه و بودجه سال آینده تأکید کرد و گفت: در سال اول دولت سیزدهم، بیش از ۱۰ هزار تخت بیمارستانی راه اندازی شده و از سوی دیگر تعدادی از نیروهای انسانی  بازنشسته شده اند که این دو موضوع استخدام نیروهای جدید و جذب اعتبار متناسب را ایجاب می کند.
آیت الله دری نجفی یادآور شد: توسعه علم و فناوری،  گامی اساسی و زیربنایی در نظام سلامت به شمار می آید و  در این مسیر تقویت مراکز علمی و تحقیقاتی برای رسیدن به جایگاه های برتر جهانی ضروری است.

وی با بیان این که یکی از برکات انقلاب اسلامی، پیشرفت های حوزه پزشکی  در حد معجزه بوده است، افزود : در سالهای اول انقلاب، ۷ تا ۸ هزار طبیب وارداتی بی کیفیت از کشورهایی همچون بنگلادش به ایران می آمدند و بیماران ایرانی حتی برای آنژیوگرافی به خارج از کشور می رفتند؛  اما امروز بحمدلله  در حوزه پزشکی و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی، خوداتکا و سربلند هستیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز