خبرگزاری کار ایران

مصرف امگا ۳ در کاهش خطر ابتلاء به سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی موثر است

مصرف امگا ۳ در کاهش خطر ابتلاء به سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی موثر است
کد خبر : ۱۲۴۰۰۸

امگا۳ ازجمله اسید‌های چرب ضروری است که بدن انسان نمی‌تواند آنرا بسازد و از طریق برخی منابع غذایی، مکمل‌ها یا غذاهای فراسودمند که با اسید چرب غنی شده‌اند وارد بدن می‌شود.

ایلنا: استفاده از ماکارونی‌های غنی شده می‌تواند منبع خوبی از املاح و ویتامین‌ها برای انسان باشد.

به گزارش ایلنا، رئیس اداره نظارت بر مواد غذائی و آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: ماکارونی یکی از فرآورده‌های مهم گندم است که تولید اولیه آنرا به چینی‌ها نسبت داده‌اند. در تهیه ماکارونی از آرد سمولینا که از نوعی گندم دروم بدست می‌آید، استفاده می‌شود.

زهرا مجدی افزود: امروز ماکارونی‌ها در اشکال و ترکیبات مختلف ساخته شده‌اند و استفاده از انواع سبزیجات مانند اسفناج و گوجه فرنگی در فرمولاسیون ماکارونی رایج شده است. تفکر تولید غذاهای فرا سودمند به صنعت تولید ماکارونی نیز رسیده است. از جمله تولید ماکارونی‌های غنی شده با ویتامین‌ها و املاح مانند تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و آهن و همچنین اخیراً غنی سازی با امگا۳.

رئیس اداره نظارت بر مواد غذائی و آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی فسا در خصوص فواید امگا۳ گفت: امگا۳ ازجمله اسید‌های چرب ضروری است که بدن انسان نمی‌تواند آنرا بسازد و از طریق برخی منابع غذایی، مکمل‌ها یا غذاهای فراسودمند که با اسید چرب غنی شده‌اند وارد بدن می‌شود.

وی افزود: از جمله خواص امگا۳ می‌توان به کاهش خطر ابتلا به سرطان، فشارخون بالا و بیماری‌های قلبی و عروقی اشاره کرد. همچنین در درمان پوکی استخوان و افسردگی و کاهش وزن نیز کاربرد دارد و می‌تواند باعثافزایش ضریب هوشی کودکان و لطافت و زیبایی پوست شود.

مجدی گفت: استفاده از ماکارونی‌های غنی شده می‌تواند علاوه بر تامین کالری مورد نیاز بدن، منبع خوبی از املاح و ویتامین‌ها برای انسان باشد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز