انگور، چربی مضر خون را کاهش میدهد
حجم هر ۱۵ عدد دانه انگور تقریبا معادل یک سوم لیوان است که خود یک واحد غذایی محسوب میشود / از مصرف بیش از حد میوه انگور خودداری کنند، چراکه مصرف زیاد این ماده غذایی، قند خون این بیماران را افزایش میدهد.
ایلنا: یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف انگور در کاهش چربی مضر خون موثر است.
به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، مهمترین مواد مغذی تشکیل دهنده انگور را کربوهیدراتها یا قند دانست و افزود: هر یکصد گرم انگور، ۱۶ گرم کربوهیدرات دارد که بیشترین نوع قند موجود در این میوه از نوع گلوگز است که قند خون بدن را نیز تامین میکند.
وی گفت: حجم هر ۱۵ عدد دانه انگور تقریبا معادل یک سوم لیوان است که خود یک واحد غذایی محسوب میشود.
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه انگور با داشتن فیبر در کاهش چربی مضر خون، بهبود یبوست و حرکات دستگاه گوارش نقش مثبتی دارد.
وی همچنین افزایش سطح ایمنی بدن، بهبود بینایی و بهبود بیماریهای قلبی عروقی را از فواید روغن هسته انگور عنوان کرد.
کارشناس تغذیه در یزد گفت: میزان پتاسیم موجود در میوه انگور در بهبود بیماریهای قلبی عروقی موثر است.
نقیایی در پایان به بیماران دیابتی توصیه کرد: از مصرف بیش از حد میوه انگور خودداری کنند، چراکه مصرف زیاد این ماده غذایی، قند خون این بیماران را افزایش میدهد.