رئیس انجمن داروسازان تهران درگفتوگو با ایلنا:
تعزیرات رأساً وارد داروخانهها نشود
نظر ما بر این است داروخانهها تنها باید توسط دانشگاههای علوم پزشکی مورد نظارت و ارزیابی قرار بگیرند / ارگانهای دیگر باید با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی و سازمان غذا و دارو وارد فضای داروخانهها شوند.
ایلنا: رئیس انجمن داروسازان تهران گفت: تعزیرات نباید رأساً وارد داروخانهها شوند زیرا این خلاف موافقتنامههایی است که در این ارتباط منعقد شده است.
" جلیل سعیدلو " در گفتگو با خبرنگار ایلنا در واکنش به اظهارات رئیس سازمان غذا و دارو مبنی بر اعمال روشهای جدید نظارت بر داروخانهها گفت: نظارت بر داروخانهها همیشه وجود داشته است و قاطبه همکاران ما در داروخانهها نیز همیشه کار خود را درست انجام میدهند.
وی خاطر نشان کرد: در پروندههایی که در سازمان نظام پزشکی در مورد تخلفات گروه پزشکی موجود است داروسازان و داروخانهها حداقل تخلفات را دارند این در حالی است که داروخانهها به طور متوسط صد برابر یک مطب مراجعهکننده دارند اما با تمام این مراجعهکنندگان تعداد شکایات از آنها پایین است و آن تعدادی هم که وجود دارد به سوءتفاهمها راجع به قیمت دارو برمیگردد.
رئیس انجمن داروسازان تهران ادامه داد: البته ممکن است افرادی در داروخانهها باشند که خارج از ضوابط کار بکنند اما سیستمهای نظارتی همیشه فعال است.
سعیدلو با تأکید بر اینکه نظر ما بر این است که داروخانهها تنها باید توسط دانشگاههای علوم پزشکی مورد نظارت و ارزیابی قرار بگیرند، افزود: تعزیرات نباید رأساً وارد داروخانهها شوند که این خلاف موافقتنامههایی است که در این ارتباط منعقد شده است.
وی خاطر نشان کرد: مسئولین بازرگانی و تعزیرات گاهی به داروخانهها مراجعه میکنند. در صورتی که همان طور که گفتم توافقنامههایی وجود دارد که نباید خودشان رأساً به داروخانهها وارد شوند.
سعیدلو با بیان اینکه ارگانهای دیگر باید با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی و سازمان غذا و دارو وارد داروخانهها شوند، افزود: خواهش میکنیم تعزیرات حتماً با نماینده دانشگاههای علوم پزشکی به فضای داروخانه ورود پیدا کنند.
وی تصریح کرد: گاهی در بحث نظارت موضوعات فنی مطرح است که باید افرادی این کار را انجام دهند که در زمینه امور جاری داروخانهها تبحر و تجربه داشته باشند زیرا در غیر این صورت موجب سوءتعبیر و سوء برداشت میشود.
سعیدلو در ادامه به کاهش قیمت داروی بیماران خاص اشاره کرد و افزود: با توجه به منابع مالی که در اختیار بیمهها قرار داده شده است سهم پرداخت بیماران آنقدر کاهش پیدا کرده است که معادل سال ۹۱ داروی خود را دریافت میکنند.