طرز تهیه قارچ شکم پر با پنیر پیتزا
در گزارش زیر طرز تهیه قارچ شکم پر با پنیر پیتزا را به شما آموزش میدهیم.
به گزارش ایلنا؛ قارچ شکم پر، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار میباشد که میتوانید خیلی سریع و راحت در منزل طبخ نمایید. این غذای معروف و پرطرفدار، در سرتاسر دنیا با انواع مواد و رسپیهای مختلفی طبخ و سرو میشود که ما در این رسپی، طرز طبخ قارچ شکم پر با گوشت چرخ کرده را آموزش میدهیم. پخت این غذا آسان و در زمان بسیار کمی انجام میشود و سرو آن با سس خامه بسیار خوشمزه و دلچسب خواهد بود.
قارچ، علاوه بر خواص و فواید بسیاری که دارا میباشد، اشتها آور نیز بوده و جز خوراکیهای پرطرفدار است. این ماده غذایی فاقد چربی بوده و باعث فواید و خواص بسیاری برای بدن، چون کاهش فشار خون، تقویت حافظه، درمان کم خونی، پیشگیری از پوکی استخوان، کاهش قند خون و رفع دیابت، تقویت سیستم ایمنی بدن و… خواهد شد.
مواد لازم
قارچ درشت: ۴ عدد
گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
ذرت پخته: ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل
سیب زمینی را بشویید و آب پز کنید.
پوست سیب زمینی را بگیرید و از وسط برش زده و مقداری از وسط سیب زمینی را با قاشق جدا و خالی کنید.
قارچها را شسته و ساقه آن را خرد و آماده کنید.
پیاز و فلفل دلمهای را نگینی خرد کنید.
در ماهی تابه کمی روغن ریخته و گوشت، پیاز و فلفل دلمه ایها را کمی تفت دهید.
سپس ساقههای خرد شده قارچ، رب گوجه فرنگی، ذرت و ادویهها را نیز اضافه و مواد را کمی تفت داده و حرارت را خاموش کنید.
سینی فر را کمی چرب کنید و سیب زمینی و قارچها را در آن بچینید.
سپس از مواد آماده شده در وسط سیب زمینی و قارچها ریخته و آنها را پر کنید.
در آخر کمی پنیر پیتزا بر روی مواد بریزید.
فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید و کمی صبر کنید تا گرم شود.
سپس سینی فر را به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا آماده شود.
منبع: غذالند