طرز تهیه اشکنه تخم مرغ به روش سنتی
در گزارش زیر طرز تهیه اشکنه تخم مرغ را به شما آموزش میدهیم.
به گزارش ایلنا، همان طور که میدانید، غذاهای سنتی همواره طرفداران زیادی دارند و در بیشتر قسمتهای ایران تهیه میشوند. اشکنه از جمله این غذاها به شمار میرود که معمولا در تهیه آن از انواع ترکیبات با ارزش غذایی بالا استفاده میشود. به همین دلیل است که مصرف اشکنه میتواند بر روی سلامت شما تاثیر داشته باشد. انواع مختلف از این غذا وجود دارد که یکی از محبوبترین آنها اشکنه تخم مرغ است. اگر دوست دارید به صورت گام به گام با مواد مورد نیاز و طرز تهیه اشکنه تخم مرغ آشنا شوید، بهتر است که ما را در ادامه این مقاله آشپزی همراهی کنید.
مشخصا اصلیترین مادهای که در تهیه این غذا به کار گرفته میشود، تخم مرغ میباشد. تخم مرغ از جمله مهمترین مواد غذایی میباشد که فواید زیادی دارد و به همین کارشناسان تغذیه توصیه میکنند که حتما آن را در رژیم غذایی خود استفاده کنید. از جمله برخی از خواص ان میتواند به مواردی مانند تقویت عضلات، بهبود سلامت قلب و کاهش کلسترول بد بدن اشاره کرد. علاوه بر این، جالب است بدانید که طرز تهیه اشکنه تخم مرغ بسیار ساده است به طوری که هر کسی میتواند آن را آماده کند.
غذاهای همراه
اشکنه تخم مرغ یک غذای نستبا سنگین به شمار میرو د و به همین دلیل توصیه میشود که از آن به عنوان وعده اصلی در نهار و شام استفاده کنید. استفاده از چاشنیهایی مانند ترشی پیاز و غوره خشک همراه با این غذا میتواند انتخاب هوشمندانهای باشد.
مواد مورد نیاز برای تهیه اشکنه تخم مرغ
+ به تعداد یک عدد پیاز متوسط
+ به مقدار نیاز آب
+ به مقدار نیاز نمک
+ به مقدار نیاز زردچوبه
+ به مقدار نیاز روغن
+ به تعداد دو عدد گوجه فرنگی متوسط یا دو قاشق رب گوجه
+ به تعداد دو عدد سیب زمینی متوسط
+ به تعداد چهار عدد تخم مرغ
+ به تعداد یک قاشق چای خوری مرزه خشک
طرز تهیه اشکنه تخم مرغ
گام اول: نخستین کاری که برای تهیه این غذای خوشمزه باید انجام دهید این است که پیاز را شسته و خرد کرده و سپس آنها را تفت دهید.
گام دوم: سپس بعد از این که پیازهای تفت داده شده طلایی رنگ شدند، سیب زمینیها را همراه با گوجه خرد کرده و سپس به ظرف اضافه کنید. سپس در حالی که ادویه، نمک و مرزه را به آنها اضافه کرده اید، مواد را به خوبی تفت دهید.
گام سوم: حالا در این مرحله باید به سراغ آب رفته و سه لیوان به مواد بالا اضافه کنید. سپس صبر کنید تا مواد به خوبی بپزند.
گام چهارم: یک ظرف مناسب تهیه کرده و سپس تخم مرغها را یکی یکی درون آن بشکنید. توصیه میشود که این تخم مرغها را هم نزنید. آنها را به ظرف غذا اضافه کرده و بعد از این که پختند، ترکیبات را هم بزنید.
منبع: آشپزی ها