طرز تهیه خورشت گل کلم؛ خاص و متفاوت
یکی از خورشهای خاص ایرانی خورش گل کلم است. غذایی لذیذ و خوش آب و رنگ که سرشار از ویتامین و مواد غذایی مفید است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورش گل کلم با گوشت خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
به گزارش ایلنا، خورش گل کلم علاوه بر طعم منحصربهفرد و خواص زیاد، یک غذای سالم و مفید محسوب میشود. گیاهانی مانند گل کلم که فیبر بالایی دارند، برای بدن، به ویژه دستگاه گوارش بسیار مفید هستند و به کاهش وزن هم کمک میکنند.
گلم کلم را میتوان به شکلهای مختلف مصرف کرد؛ خورش گل کلم یکی از بهترین راههای مصرف این گیاه مفید است. یک خورش کم کالری که آماده کردن آن بسیار راحت است و یک غذای رژیمی عالی محسوب میشود.
خورش گل کلم با مرغ، گوشت و حتی بدون گوشت تهیه میشود. در اینجا ما تصمیم گرفتیم طرز تهیه خورش گل کلم با گوشت را به شما آموزش دهیم که ظاهری مجلسی و طعمی فوقالعاده دارد.
مواد لازم برای ۳ نفر
- گل کلم: ۱ عدد کوچک
- گوشت خورشتی: ۲۵۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد
- لپه: نصف پیمانه
- رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- رب آلوچه: ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده: به میزان لازم
- لیمو ترش: ۱ عدد
- زردچوبه، ادویهی کاری، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
- چوب دارچین: ۱ عدد
طرز تهیه خورش گل کلم
۱. برای شروع، لپهها را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بپزند. میتوانید قبل از پختن هم با مقداری روغن آنها را تفت دهید و بعد آنها را با آب بپزید.
۲. گل کلم را به تکههایی با اندازهی متوسط خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید.
۳. گل کلمها را از تابه خارج کنید و پیاز نگینی خرد شده را در همان روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیازها طلایی شدند، گوشت را به آن اضافه کنید و با هم تفت دهید.
۴. بعد از اینکه گوشت و پیاز با هم تفت خوردند، ادویهها را به جز نمک به آن اضافه و با هم مخلوط کنید. مقداری آب جوش، تا حدی که روی گوشتها را بگیرد به آن اضافه کنید و اجازه دهید با درب بسته بپزد.
۵. وقتی گوشت خورش پخت، در تابهای دیگر رب گوجه فرنگی و رب آلوچه را در کمی روغن تفت دهید.
۶. رب تفت داده را با لپهی پخته و آبکش شده، به گوشت پخته اضافه کنید. در این مرحله برای اینکه به غلظت دلخواه برسید، با احتیاط آب جوش اضافه کنید.
خورش را بچشید و در صورتی که رب آلوچه ترشی لازم را به خورش نداده است، کمی آب لیمو به آن اضافه کنید و در نهایت نمک غذا را بچشید.
۷. در این مرحله گل کلم سرخ شده را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید برای مدت ۱ ساعت با حرارت ملایم بپزد تا خوب جا بیفتد.
۸. نوش جان.
منبع:مجله دیجی کالا