طرز تهیه خورشت مرغ با انار و سیر
خورش مرغ با انار و سیر یک غذای اصیل ایرانی مربوط به استان مازندران است که با داشتن مواد اولیه خاص یک غذای پرخاصیت و غنی به شمار می رود.
به گزارش ایلنا، خورش مرغ با انار و سیر یک غذای اصیل ایرانی مربوط به استان مازندران است که با داشتن مواد اولیه خاص یک غذای پرخاصیت و غنی به شمار می رود. در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه این خورشت لذیذ را به شما آموزش دهیم .
مواد لازم خورش مرغ با انار و سیر :
پودر موسیر:یک قاشق مرباخوری
پودر سیر:یک قاشق مرباخوری
سیر:5حبه (بزرگ)
نمک:به میزان لازم
انار:2 پیمانه (دان شده)
رب انار:نصف پیمانه
مرغ:یک کیلو
پیاز:یک عدد (ریز)
زعفران:یک قاشق مرباخوری (اختیاری)
طرز تهیه خورش مرغ با انار و سیر :
مرغ را بشویید و چربی اضافه آن را بگیرید.
سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرغ را بدون هیچ ادویه ای در تابه داغ تفت دهید.
کمی بعد 2 قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه بیرون بیاورید.
دو قاشق دیگر روغن داخل تابه بریزید و پیاز را داخل آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
سیر را هم رنده کنید و به پیاز سرخ شده اضافه کنید.
شعله را کم کنید تا سیر تفت بخورد. بعد نمک ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و یک دقیقه ای تفت دهید.
بعد زعفران را با رب انار کاملا مخلوط کنید و به پیاز و سیر اضافه کنید.
بعد مرغ را به بقیه مواد اضافه کنید و مقداری آب داخل خورش بریزید تا بجوشند.
بعد از کمی جوشیدن ، دانه انار را به آن اضافه کنید. وقتی خورش جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید.
نکات مهم :
اگر از رب انار آماده استفاده می کنید میزان آن را 2 برابر کنید.
بهتر است از رب انار ترش استفاده کنید.
در صورت تمایل به جای روغن کنجد از روغن زیتون یا روغن مایع استفاده کنید.
منبع:نمناک