خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه اکبر جوجه رستورانی

طرز تهیه  اکبر جوجه رستورانی
کد خبر : ۹۹۸۱۳۹

اکبر جوجه یک شیوه پخت کباب جوجه و همچنین یکی از غذاهای محلی استان مازندران است که در این گزارش دستور تهیه این غذای محبوب و پرطرفدار را یاد می گیرید.

به گزارش ایلنا، اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود. ما را در ادامه این مطلب همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم.

مواد لازم اکبر جوجه

جوجه ی مرغ :یک کیلوگرم

رب انارشیرین یا ملس :2 پیمانه

لیموترش :1 کیلوگرم

زعفران دم کرده :3 قاشق غذاخوری

روغن مایع :3 پیمانه

نمک و فلفل :به مقدار کافی

طرز تهیه اکبر جوجه

جوجه مرغ را تمیز کنید و از وسط به دو تکه تقسیم کنید.سپس در مقداری نمک ، فلفل ، زعفران و آبلیمو بخوابانید تا به مدت چند ساعت در این محلول بماند. بعد از سپری شدن این زمان در یک تابه ی تقریبا گود مقداری روغن بریزید تا گرم شود.

بعد  جوجه ها را از سمتی که پوست دارند در آن قرار دهید و در تابه را ببندید تا جوجه ها با حرارت کم آب بندازند و پخته شوند و وقتی آب آن بخار شد با همان حرارت کم بگذارید دو طرف جوجه ها طلایی رنگ شوند.سپس آنها را از روغن بیرون بیاورید و روی آنها رب انار بریزید تا خوش طعم تر شوند. اکبر جوجه خوشمره و لذیذ را با برنج کته زعفرانی میل کنید و با ریختن مقداری رب انار روی برنج از خوردن این غذای لذیذ، لذت ببرید.

نکته های کاربردی:

تفاوت اول این غذا با جوجه کباب زعفرانی، آن است که پیاز و زعفران ندارد؛ اما اگر دوست داشتید می توانید زعفران و پیاز هم  به آن بزنید چون خوشمزه تر می شود.

تفاوت دوم این است که معمولا خورندگان این غذای محلی یک کاسه رب انار هم کنار دستشان بگذارند و به عنوان سس و مزه غذا از آن استفاده کنند.

اصولا که اکبرجوجه را با پلو زعفرانی می خورند. هرچند پلو سفید هم بد نیست. اما برای درست کردن پلو زعفرانی، باید پلو را کته درست کنید. اگر چنین قصدی داشتید یادتان باشد وقتی آب برنج در حال حباب زدن است، زعفران دم کرده را اضافه کنید.

جوجه ها باید با پوست پخته و سرخ شوند.

برای تهیه اکبر جوجه اصل مازندرانی بهتر است از جوجه مرغ یک ماهه استفاده کنید.در غیر اینصورت باید از مرغ کوچک استفاده کنید.

جوجه ها باید به مدت 1 تا دو ساعت، با توجه با اندازهایشان ، در آب و روغن پخته و سرخ شوند تا خوشرنگ شوند.

منبع:چاره دان

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز