طرز تهیه بندری خانگی
سوسیس بندری یک فست فود ایرانی به حساب میآید و در ساندویچیها و رستورانهای فست فود به فروش میرسد. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه آمده است.
به گزارش ایلنا، سوسیس بندری یک فستفود پرطرفدار با طعم تند است که با سوسیس، پیاز، سیبزمینی و رب گوجهفرنگی درست میشود. مواد اولیه این غذا کاملا در دسترس است و میتوانید آن را بهراحتی در خانه درست کنید؛ بنابراین سوسیس بندری گزینه خوبی برای زمانی که هوس غذاهای چرب و فستفود کردید، به حساب میآید.
مواد لازم برای تهیه سوسیس بندری
سوسیس کوکتل ۴۰۰ گرم
سیبزمینی سه عدد
پیاز دو و نیم عدد
رب گوجهفرنگی ۳ قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل قرمز و زردچوبه به میزان لازم
ادویهکاری یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه سوسیس بندری
► مرحله اول
سوسیسها را به صورت حلقهای خرد کنید، داخل یک تابه کمی روغن بریزید و هر دو طرف سوسیسها را سرخ کنید.
► مرحله دوم
بعد از سرخ شدن آنها را از تابه خارج کنید و روی دستمال بچینید تا کاملا روغن اضافی سوسیسها گرفته شود. پیازها را حلقهحلقه خرد کنید و داخل همان تابه سرخ کنید تا رنگ آن سرخ و طلایی شود.
► مرحله سوم
تا زمانی که پیازها سرخ شوند، سیبزمینیها را نگینی خرد کنید و داخل یک تابه دیگر با روغن سرخ کنید. وقتی پیازها سرخ و طلایی شد، مقداری زردچوبه و ۳ قاشق رب گوجهفرنگی اضافه کرده و مواد را تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.
► مرحله چهارم
در این مرحله سیبزمینیهایی که سرخشدن را با نمک، فلفل قرمز و پودرکاری به مخلوط پیاز و رب اضافه کنید. سپس خوب تفت دهید تا ادویهها به خورد کل مواد بروند. پیشنهاد میدهیم حتما از پودر کاری استفاده کنید چون ادویه کاری طعم این غذا را بینظیر میکند. در آخر سوسیسهای سرخ شده را به مواد اضافه کنید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر تفت دهید.
سوسیس بندری خوش طعم و عطر را داخل ظرف مناسب سرو کرده و با نون نوش جان کنید.
منبع: کتاب کاله