خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه مربای زردک خانگی

طرز تهیه مربای زردک خانگی
کد خبر : ۹۹۵۸۸۴

زردک یا همان هویج ایرانی بسیار پر خاصیت می باشد و مربای زردک با عسل و حتی “مربای زردک” ساده در طب سنتی بسیار توصیه می شود.

به گزارش ایلنا، زردک از گیاهان خوشمزه و پر خاصیت است که به آن هویج ایرانی نیز می گویند و در طب سنتی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد پس تهیه مربای زردک که سرشار از خاصیت است را از دست ندهید.

طرز تهیه مربای زردک با عسل:

مواد لازم

زردک  700 گرم

عسل  500 گرم

آب 2 پیمانه

پودر دارچین  1/2 قاشق چایخوری

هل ساییده  1/3 قاشق چایخوری

دستور تهیه مربا زردک با عسل :

مرحله اول

ابتدا زردک موجود را به خوبی تمیز می کنیم و بعد از شستن پوست آن را گرفته و با رنده درشت، رنده می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله زردک رنده شده و 2 پیمانه آب را درون قابلمه ای مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا به خوبی بپزد.

مرحله سوم

سپس عسل را اضافه کرده و اجازه می دهیم روی حرارت معمولی بجوشد و به خوبی قوام پیدا کند و در آخر وقتی احساس کردیم به قوام دلخواه رسیده پودر دارچین و هل ساییده را اضافه می کنیم و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش می کنیم و وقتی مربا سرد شد آن را درون ظروف شیشه ای مناسب ریخته و در جای خنک نگهداری می کنیم.

 

طرز تهیه مربای زردک ساده

مواد لازم تهیه

زردک 500 گرم

شکر 500 گرم

آب 2 پیمانه

آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

گلاب 2 قاشق غذاخوری

خلال پسته برای تزیین

دستور تهیه مربا زردک ساده:

طرز تهیه مربای زردک خانگی

مرحله اول

ابتدا زردک ها به خوبی می شوییم و سپس پوست آن را گرفته و با رنده درشت، رنده می کنیم.

مرحله دوم

یک قابلمه لعابی یا تفلونی را انتخاب کرده و شکر و آب را درون آن ریخته و روی شعله قرار می دهیم و سپس زردک رنده شده را اضافه میکنیم تا به خوبی بجوشد.

مرحله سوم

وقتی شهد مربا به جوش آمد حرارت را کم میکنیم تا زردک ها به آرامی بپزد و مربا به قوام خوبی برسد و وقتی متوجه شدیم به قوام دلخواه رسیده گلاب، آبلیمو تازه و خلال پسته را اضافه میکنیم و بعد از 2 دقیقه که چند قُل خورد شعله را خاموش میکنیم و وقتی مربا سرد شد درون ظروف مناسبی ریخته و در یخچال نگهداری میکنیم. 


منبع:نمناک

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز