خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ

طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ
کد خبر : ۹۹۵۲۴۴

در گزارش زیر طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش ایلنا، درگزارش زیر قصد داریم شما را با دستور پخت خورش قارچ و تخم مرغ آشنا کنیم.

مواد لازم برای چهار نفر:

فلفل دلمه‌ای و پیاز خلال‌شده از هر کدام یک عدد

قارچ حلقه شده ۲۰ عدد

آبلیمو ۱/۴ پیمانه

تخم مرغ یک عدد

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

عصاره مرغ یک عدد

آب یک و نیم پیمانه

روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

قارچ‌ها را در تابه ریخته و آبلیمو را اضافه کنید. در تابه را ببندید تا آب میان بافتی قارچ خارج و خشک شود. سپس مقدار کمی روغن اضافه کنید تا قارچ تفت بخورد.

در تابه‌ای دیگر فلفل دلمه‌ای را با مقداری روغن تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و بگذارید با هم تفت بخورد. رب، آب و عصاره مرغ را افزوده تا جوش بیاید. در این زمان قارچ را اضافه کنید و با در بسته ۳۰ دقیقه بگذارید تا جا بیفتد و بعد تخم‌مرغ را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا تخم‌مرغ در یک جا سفت نشود و بعد از سه دقیقه خورش آماده سرو است. این غذا را می‌توان با برنج و نان سرو کرد.

منبع: بیتوته

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز