خبرگزاری کار ایران

کاپ کیک پاییزی هویج و گردو؛ دسری لذیذ و مقوی

کاپ کیک پاییزی هویج و گردو؛ دسری لذیذ و مقوی
کد خبر : ۹۹۲۴۹۵

کاپ کیک هویج و گردو یکی از خوشمزه ترین و خوش عطر ترین کیک هاست . این کیک بافت فوق العاده نرم و سبکی دارد و یک گزینه عالی برای یک عصرانه دلپذیر با یک فنجان چای است .

به گزارش ایلنا، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کاپ کیک پاییزی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه

هویج رنده شده - ۳۰۰ گرم

مغزگردو- ٨٠گرم

تخم مرغ - ۵ عدد متوسط

شیر- یک چهارم لیوان

روغن مایع - یک لیوان

آرد - ٣٠٠گرم

شکر- ۲۵۰ گرم

دارچین - یک قاشق چای‌خوری

جوز هندی رنده شده – نصف یک عدد

بکینگ پودر - یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه

۱-ابتدا تخم مرغ‌ها را با شکر خوب مخلوط می‌کنیم به‌حدی که سفید و کشدار شود.

۲- سپس روغن مایع را به آن اضافه می‌کنیم دوباره ۲ دقیقه هم می‌زنیم تا خوب مخلوط شود.

۳- جوز هندی و دارچین را اضافه می‌کنیم.

۴-حالا آرد را دوبار الک و همراه بکینگ پودر اضافه می‌کنیم و آرام هم می‌زنیم.

۵- در این مرحله شیر را به آن می‌افزاییم و هم می‌زنیم و درمرحله پایانی هویج رنده شده و گردوی نیم کوب را اضافه می‌کنیم.

۶- فر را با دمای ۱۶۰ درجه روشن می‌کنیم و داخل یک قالب گرد ٢٠سانتی‌متری کاغذ روغنی می‌گذاریم و با روغن چرب می‌کنیم.

۷-مواد را داخل قالب می‌ریزیم و به مدت نیم ساعت با دمای ۱۶۰ درجه داخل فر می‌گذاریم. ۸-با یک سیخ چوبی امتحان می‌کنیم اگر مایه به سیخ نچسبید کیک آماده است. ۹- برای تزیین می‌توانید از پودر قند و پودر پسته استفاده کنید.

منبع: خراسان

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز