کاپ کیک پاییزی هویج و گردو؛ دسری لذیذ و مقوی
کاپ کیک هویج و گردو یکی از خوشمزه ترین و خوش عطر ترین کیک هاست . این کیک بافت فوق العاده نرم و سبکی دارد و یک گزینه عالی برای یک عصرانه دلپذیر با یک فنجان چای است .
به گزارش ایلنا، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کاپ کیک پاییزی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه
هویج رنده شده - ۳۰۰ گرم
مغزگردو- ٨٠گرم
تخم مرغ - ۵ عدد متوسط
شیر- یک چهارم لیوان
روغن مایع - یک لیوان
آرد - ٣٠٠گرم
شکر- ۲۵۰ گرم
دارچین - یک قاشق چایخوری
جوز هندی رنده شده – نصف یک عدد
بکینگ پودر - یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه
۱-ابتدا تخم مرغها را با شکر خوب مخلوط میکنیم بهحدی که سفید و کشدار شود.
۲- سپس روغن مایع را به آن اضافه میکنیم دوباره ۲ دقیقه هم میزنیم تا خوب مخلوط شود.
۳- جوز هندی و دارچین را اضافه میکنیم.
۴-حالا آرد را دوبار الک و همراه بکینگ پودر اضافه میکنیم و آرام هم میزنیم.
۵- در این مرحله شیر را به آن میافزاییم و هم میزنیم و درمرحله پایانی هویج رنده شده و گردوی نیم کوب را اضافه میکنیم.
۶- فر را با دمای ۱۶۰ درجه روشن میکنیم و داخل یک قالب گرد ٢٠سانتیمتری کاغذ روغنی میگذاریم و با روغن چرب میکنیم.
۷-مواد را داخل قالب میریزیم و به مدت نیم ساعت با دمای ۱۶۰ درجه داخل فر میگذاریم. ۸-با یک سیخ چوبی امتحان میکنیم اگر مایه به سیخ نچسبید کیک آماده است. ۹- برای تزیین میتوانید از پودر قند و پودر پسته استفاده کنید.
منبع: خراسان