طرز تهیه کوفته شکمپر پنیری
ذات کوفته حالتی شبیه توپ دارد که داخل آن با موادی مانند تخم مرغ و یا آلو پر میشود. ما، اما این بار همراه شما هستیم تا طرز تهیه کوفته متفاوتی را با شما در میان بگذاریم.
به گزارش ایلنا، کوفته در شهرهای مختلف با روشهای مختلفی پخته میشود. معمولا ذات کوفته حالتی شبیه توپ دارد که داخل آن با موادی مانند تخم مرغ و یا آلو پر میشود. ما، اما این بار همراه شما هستیم تا طرز تهیه کوفتهی متفاوتی را با شما در میان بگذاریم. کوفتهای کاسهای با شکمی پر و البته پنیر فراوان. کوفتهای که در ادامه طرز تهیه آن را میخوانید، همچنین میتواند همراه برنج سرو شده و به عنوان خورشت استفاده شود. در ادامه با برترینها و طرز تهیه کوفته شکمپر پنیری با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای کوفته
- ۱ کیلوگرم گوشت چرخکرده گاو با چربی معمولی
- ۱ فنجان آرد سوخاری
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۱ عدد پیاز
- ۲ حبه سیر
- ۱ قاشق مرباخوری نمک
- ۱ قاشق مرباخوری پودر چیلی
- ۱ قاشق مرباخوری فلفل قرمز
- ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
مواد مورد نیاز برای شکم کوفته
- ۳ عدد سیبزمینی
- ۲ عدد هویج
- ۱ فنجان نخودفرنگی
- ۱ عدد پیاز
- ۱ قاشق غذاخوری کره
- نوک یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک قاشق چایخوری نمک
- مقداری پنیر پیتزا
مواد مورد نیاز برای سس کوفته
- ۱ قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
- ۱ و نیم فنجان آب جوش
- مقدار کمی نمک و فلفل سیاه
- ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
طرز تهیه کوفته شکمپر پنیری
۱. پیاز و سیر را بسیار ریز خرد کنید و سپس در ظرف بزرگی آنها را با گوشت چرخکرده ترکیب کنید. آرد سوخاری، تخم مرغ، پودر چیلی، فلفل قرمز و فلفل سیاه را به آنها اضافه کنید و به خوبی آنها را هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.
۲. ترکیب حاصل را ابتدا به شکل چند توپک درمیآوریم و سپس داخل آنها را طوری فرو میبریم که ظاهری شبیه کاسه بگیرند. هر کدام از کوفتههای کاسهای را داخل ظرف عمیقی مناسب فر بچینید.
۳. سیبزمینی و پیاز را به صورت مکعبی خرد کنید و سپس آنها را آبپز کرده و آبکشی کنید تا آبشان به خوبی برود. سپس نخودفرنگیها را نیز به آنها اضافه کنید.
۴. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در کره سرخ کنید. سپس هویج و سیبزمینی آبپز شده را به همراه نخودفرنگیها داخل ماهیتابه پیاز بریزید و چند دقیقه روی شعله گاز به خوبی هم بزنید. سپس به ترکیب حاصل نمک و فلفل سیاه بیفزایید.
۵. داخل کوفتههای کاسهای را با مواد حاصل به خوبی پر کنید.
۶. رب گوجه فرنگی را داخل ۱ و نیم فنجان آب جوش بریزید و به خوبی به هم بزنید تا رب در آب حل شود. سپس مقدار کمی نمک، فلفل سیاه و روغن مایع به آن بیفزایید.
۷. سس حاصل شده را روی کوفتهها و کنار آنها بریزید به طوری که روی مواد کوفته به خوبی خیس شوند. سپس روی آنها را با کاغذ روغنی مرطوب بپوشانید و آنها را در دمای ۲۰۰ درجه فر قرار داده و اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه بپزند.
۸. پس از ۴۵ دقیقه کوفتههای شکمپر را از داخل فر خارج کرده، روی موارد کوفتهها پنیر پیتزا میریزیم و مجدد آنها را برای ۲ الی ۳ دقیقه داخل فر میگذاریم.
۹. کوفتهها را به صورت کاملا گرم سرو کرده و لذت ببرید.