خبرگزاری کار ایران

درست کردن شربت سیب با روش های متفاوت

درست کردن شربت سیب با روش های متفاوت
کد خبر : ۹۸۸۴۷۴

یکی از راه های استفاده از سیب و ویتامین های آن تهیه شربت سیب است. برای تهیه شربت سیب ابتدا باید نوع سیب را انتخاب نمایید. این انتخاب بر اساس طعم، شیرینی، رنگ، بو، آبدار بودن واندازه سیب امکان پذیر است.

به گزارش ایلنا، اگر می خواهید آبمیوه سیب کم شیرینی داشته باشید به اندازه 2 عدد سیب شیرین 2 عدد سیب ترش انتخاب کنید. اگر آبمیوه شیرین می خواهید از سه عدد سیب شیرین و یک عدد سیب ترش استفاده کنید و اگر آبمیوه کاملا شیرین می خواهید تمام سیب های شیرین را انتخاب نمایید. این میزان سیب ها نسبت آن ها است با توجه به این نسبت مقدار آن ها را افزایش بدهید.

خواص سیب :

دمنوش سیب با دارچین برای افرادی که اسهال دارند مناسب است و همچنین یک میوه قلیایی است که موجب می شود آب اضافی بدن دفع گردد.

 کلسیم موجود در سیب باعث می شود کلسیم سایر غذاها جذب شود برای کسانی که سرماخوردگی دارند و مدام سرفه می کنند و صدایی گرفته دارند مفید است.

 آب سیب در زیبایی پوست تاثیر زیادی دارد و چین و چروک را از بین می برد.

 شربت سیب ساده :

مواد لازم برای تهیه یک لیوان شربت سیب :

سیب درختی 1 عدد
 عسل  1 قاشق غذاخوری
 آب لیمو تازه  1 قاشق غذاخوری
 عرق بهار نارنج یا گلاب 2 قاشق غذاخوری 

طرز تهیه شربت سیب ساده:

برای تهیه شربت سیب ابتدا، سیب ها را تکه تکه کنید و درون مخلوط کن بریزید. سپس عسل و آبلیمو تازه و عرق بهار نارنج یا گلاب را به آن ها اضافه کنید.

باید عسل را از قبل در دمای محیط نگهداری کنید که به راحتی با مواد مخلوط شود.

ترکیب آب لیموترش و عسل به سیب از اکسیده شدن و سیاه شدن آن جلوگیری می کند.

این نوشیدنی بسیار مفرح بوده و به دلیل داشتن عرق بهار نارنج توصیه می شود که قبل از خواب مصرف شود زیرا باعث آرامش اعصاب می شود.

 

درست کردن شربت سیب با سیب پخته

مواد لازم برای شربت سیب :

سیب 2 کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
آب 2 لیتر
چوب دارچین 2 عدد
رنده پوست سیب 2 عدد
میخک 5 عدد
ریحان تازه چند برگ

طرز تهیه شربت سیب خانگی :

ابتدا رنده‌ پوست سیب را با شکر مخلوط کنید و ورز دهید. سیب ها را پوست بگیرید و آن ها را به 4 قسمت تقسیم کنید و هسته‌ ی آن ها را بگیرید و به مخلوط شکر اضافه کنید.

آب، چوب دارچین و میخک را به مواد اضافه کنید، ظرف را روی شعله ملایم قرار بدهید تا به جوش بیاید. چند برگ ریحان تازه هم برای خوش عطر و طعم شدن شربت اضافه کنید.

زمانی که سیب ها کاملا نرم شدند، شعله را خاموش کنید و پس از اینکه کمی خنک شدند، شربت را از صافی عبور بدهید و در یخچال قرار بدهید.

هر زمان که بخواهید می توانید کمی از شربت را در یک لیوان آب خنک بریزید و میل کنید.

شربت سیب با آب سیب:

 

مواد لازم شربت سیب با آب سیب :

 آب سیب نصف لیوان 
 سیب 2 عدد 
 چوب دارچین  1 عدد
 میخک 3 عدد 
 آب لیموی تازه  یک سوم قاشق مرباخوری
 آب 1 لیوان

طرز تهیه شربت سیب با آب سیب پخته :

ابتدا سیب ها را پوست بگیرید و خرد کنید. و بعد آب آن ها را با آبمیوه گیری بگیرید.

درون ظرف مناسبی 1 لیوان آب بریزید روی حرارت بگذارید تا بجوشد، سپس مقداری نبات اضافه کنید تا در آب جوش حل شود چند بار هم بزنید.

سپس آب سیب و آبلیموه ی تازه را اضافه کنید تا بجوشد در ظرف را نگذارید اگر در ابتدای جوش کف کرد آن ها را با قاشق بردارید. برای معطر شدن شربت، چوب دارچین و میخک را اضافه کنید.

به مدت 30 دقیقه اجازه بدهید روی حرارت ملایم بجوشد. 15 دقیقه ی آخر در ظرف را بگذارید زمانی که شربت قوام آمد از روی حرارت بردارید تا سرد شود.

شربت سیب آماده شده را در لیوان بریزید و در یخچال بگذارید تا خنک شود و بعد میل کنید. 

نکاتی برای تهیه شربت سیب :

به جای نبات می توانید از شکر استفاده کنید.

 در هنگام پخت سعی کنید از ظروف تفلون استفاده کنید زیرا ویتامین های موجود در سیب حفظ می شوند و از بین نمی روند.


منبع: بیتوته

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز