خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه کیک خیس یخچالی خانگی

طرز تهیه کیک خیس یخچالی خانگی
کد خبر : ۹۸۷۷۰۲

کیک خیس یخچالی, کیکی بسیار خوشمزه است که هر چقدر بیشتر در یخچال قرار داشته باشد بافت آن نرم تر و خوشمزه تر می شود.

به گزارش ایلنا، کیک خیس یخچالی یک از خوشمزه ترین انواع کیک می باشد که به دلیل استفاده از شکلات زیاد در تهیه آن بسیار مورد علاقه کودکان می باشد با ما همراه باشید تا دستور تهیه کیک یخچالی خیس را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم کیک خیس یخچالی:

مواد لازم مقدار
شکر 1 پیمانه
شیر  3 پیمانه
خامه قنادی 5 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
آرد 3 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای 200 گرم
بیسکویت پتی بور 2 الی 3 بسته

طرز تهیه کیک خیس یخچالی:

مرحله اول

ابتدا یک ظرف مناسب را انتخاب کنید و شیر، پودر کاکائو و آرد را اضافه کنید و به وسیله هم زن دستی به خوبی هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.

مرحله دوم

سپس یک پیمانه شکر را افزوده و ظرف را روی حرارت قرار دهید و به خوبی هم بزنید تا مواد به غلظت مناسبی برسد و سپس شکلات های تختی را اضافه کرده تا غلظت مواد زیاد شود.

مرحله سوم

در این مرحله نوبت اضافه کردن خامه کیک می باشد و بعد از اضافه کردن خامه، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کمی حرارت آن کم شود و در این فاصله سراغ آماده کردن قالب بروید.

مرحله چهارم

برای آماده کردن قالب ابتدا باید با چند کیسه فریزر کف قالب را طوری بپوشانید که مقداری از کیسه فریزر ها خارج از قالب باشد و شما در انتها به وسیله آنها کیک را از قالب خارج کنید یعنی با کیسه فریزر دسته ای برای خارج کردن کیک درست کنید.

مرحله پنجم

سپس تعدادی از بیسکویت ها را کف قالب بچینید و سپس مقداری از مواد آماده شده را روی آنها بریزید و سپس همین کار را تا تمام شدن بیسکویت و شکلات ادامه دهید و وقتی تمام شد روی قالب را سلفون بکشید و به مدت 24 ساعت درون یخچال قرار دهید تا مواد کاملا به خرد بیسکویت ها رود و بافت آن را نرم و خوشمزه کند.

مرحله ششم

بعد از گذشت 24 ساعت می توانید کیک خیس یخچالی را از قالب خارج کرده و به صورت دلخواه برش زده و با خامه یا گانش تزیین کنید و در کنار خانواده نوش جان کنید.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز