خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه مرحله به مرحله کالباس خانگی

طرز تهیه مرحله به مرحله کالباس خانگی
کد خبر : ۹۸۷۰۶۰

در گزارش زیر طرز تهیه کالباس خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش ایلنا، هیچ کدام از ما نمی‌توانیم نقش کالباس را در خوشمزه کردن بعضی غذا‌ها مانند سالاد الویه، سالاد ماکارانی، پیتزا و … انکار کنیم. کالباس یکی از محبوب‌ترین مواد غذایی است که اضافه کردن آن به بعضی غذا‌ها به طرز شگفت‌انگیزی به خوش طعم و لذیذ شدن آن‌ها کمک می‌کند. البته همه ما درباره مضرات کالباس‌های آماده شنیده‌ایم. خیلی از افراد به دلیل اینکه از نحوه تهیه کالباس مطمئن نیستند، سعی می‌کنند مصرف سوسیس و کالباس را کاهش دهند. اما شما می‌توانید در خانه و با سالم‌ترین مواد غذایی کالباس درست کنید. کالباس خانگی را می‌توانید با گوشت مرغ تهیه کرده و به مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید. شاید تهیه کالباس خانگی وقت نسبتا زیادی از شما بگیرد، اما به سالم بودن و خوشمزگی‌اش می‌ارزد. اگر شما هم دوست دارید کالباس خانگی خوشمزه و خوش طعم درست کنید، در ادامه همراه ما باشید تا مرحله به مرحله طرز تهیه کالباس خانگی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی

سینه مرغ یک عدد
سیر سه تا چهار حبه
مغز پسته یک قاشق غذاخوری
هویج یک و نیم قاشق غذاخوری
مغز نان ساندویچی سه قاشق غذاخوری
آویشن یک قاشق چای‌خوری
پودر سیر نصف قاشق چای‌خوری
دارچین، هل و جوز هندی به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کالباس خانگی

برای تهیه کالباس خانگی، ابتدا استخوان‌های سینه مرغ را خارج کرده و سپس مرغ را بشویید. آن را با چاقو به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید. پوست سیر‌ها را هم بگیرید و سینه مرغ و سیر‌ها را با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید.
مغز نان ساندویچی یا همان نان باگت را خارج کرده و در کمی آب خیس کنید. میزان نمک، فلفل، دارچین، هل و جوز هندی به سلیقه شما بستگی دارد؛ بنابراین به دلخواه می‌توانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید. این ادویه‌ها را با گوشت مرغ چرخ‌شده مخلوط کنید. سپس آن را با دست ورز دهید تا همه مواد با گوشت مرغ مخلوط شوند.
برای زیبا شدن و خوش رنگ شدن کالباس، از هویج و پسته خام استفاده کنید. یک قابلمه را آب کرده و هویج را در آن بپزید. سپس آن را رنده کنید. پسته را هم با یک چاقو تیز خرد کنید. هویج رنده شده و پسته خرد شده را به مایه مرغ اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
سپس روی یک سطح صاف، مانند سینی، سلفون بکشید. مخلوط مرغ آماده شده را روی آن پهن کنید. سلفون بازشده را با کمک دست روی گوشت برگردانید و گوشت را به همراه سلفون رول کنید. دقت کنید هنگام رول کردن، حباب هوا داخل آن نماند. مرغ را مانند شکلات محکم بین سلفون بپیچانید تا شکل رول به خود بگیرد. پس از اینکه رول کالباس آماده شد، چند دور دیگر سلفون دور آن بپیچید تا در زمان پخت، آب به داخل سلفون نفوذ نکند.
یک قابلمه بزرگ را پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار دهید. اجازه دهید آب موجود در قابلمه به جوش آید، سپس زیر حرارت را کم کنید.
رول کالباس را در یک ظرف فلزی کوچکتر گذاشته و داخل آب جوش قرار دهید. کالباس باید به مدت یک ساعت در این حالت بماند تا به طور کامل بپزد. پس از اینکه کالباس آماده شد، اجازه دهید خنک شود، سپس آن را در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود. چون اگر کالباس گرم باشد، هنگام برش زدن ریش ریش می‌شود.

نکات

شما می‌توانید به مایه کالباس قارچ، هویج، پسته، بادام، باقلا سبز خام یا هر افزودنی دلخواه دیگر‌ی اضافه کنید. این افزودنی‌ها هیچ تاثیری در طعم و مزه کالباس ندارد و فقط برای زیبایی کالباس استفاده می‌شود.
هنگام ورز دادن خمیر، اگر خمیر مایه کمی شل شد، می‌توانید به آن کمی نشاسته یا آرد اضافه کنید.
میزان ادویه‌ها را می‌توانید به دلخواه کم یا زیاد کنید.
به جای سینه مرغ می‌توانید از گوشت قرمز استفاده کنید. فقط باید آن را بخارپز کنید.
برای استفاده از پسته در کالباس، باید حتما پسته را از شب قبل در آب خیس کنید.
میزان استفاده از سیر را با توجه به ذائقه‌تان می‌توانید کم یا زیاد کنید. همچنین به جای سیر می‌توانید از پودر سیر استفاده کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز