خبرگزاری کار ایران

آموزش روش اصولی دم کردن قهوه

آموزش روش اصولی دم کردن قهوه
کد خبر : ۹۸۳۲۵۸

قهوه انواع مختلفی دارد و هرکسی یک روش دم کردن قهوه را می پسندد.

به گزارش ایلنا، یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین نوشیدنی گرم در جهان قهوه می باشد .دم کردن قهوه پیچیدگی چندانی ندارد فقط باید نکاتی که در این مقاله گفته شده را رعایت کنید.

 

آموزش روش اصولی دم کردن قهوه

مواد لازم برای دم کردن قهوه:

پودر قهوه :2 ق چ پر

شکر:1 ق چ

آب :1 فنجان

طرز تهیه قهوه:

ابتدا پودر قهوه ، آب و در صورت تمایل شکر  را داخل قهوه جوش ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. قهوه جوش را روی حرارت ملایم قرار داده و بعد از اینکه شروع به حباب زدن کرد آن حباب ها را از قهوه جوش خارج کرده و داخل فنجانی که قرار است قهوه را در آن سرو کنید بریزید. بعد از اینکه روی قهوه کف سفید رنگ جمع شد شعله را خاموش کرده و قهوه جوش را از روی گاز بردارید. اجازه ندهید قهوه بجوشد و قبل از جوشیدن آن را از روی حرارت بردارید چون جوشیدن قهوه موجب تلخ شدن آن میشود. قهوه را به آرامی داخل فنجان بریزید تا کف آن از بین نرود، بعد از اینکه مواد قهوه ته نشین شد آن را سرو نمایید.

نکات مهم در تهیه قهوه :

  1. میزان شکر به ذائقه شما بستگی دارد، اگر قهوه کم شیرین را می پسندید 1 قاشق چایخوری شکر کافی است. اما اگر قهوه با شیرینی معمولی میخواهید 2 ق چ شکر و در صورتی که قهوه خیلی شیرین میخورید 3 ق چ شکر به آن اضافه نمایید.
  2. مدت زمان تقریبی برای تهیه قهوه 7 تا 10 دقیقه میباشد، تمام وقت را بالای سر قهوه بایستید و با حوصله و دقت آن را تهیه کنید تا یک قهوه خوشمزه و با کیفیت داشته باشید.
  3. قهوه را حتما با شعله ملایم درست کنید.
  4. قهوه را هرگز نجوشانید چون باعث تلخ شدن آن میشود، قهوه را قبل از جوشیدن و در آستانه نقطه جوش از روی حرارت بردارید.
  5. قهوه را خیلی آرام داخل فنجان بریزید تا کف سفید رنگ روی آن باقی بماند و ظاهر قهوه زیباتر شود.
  6. برای تهیه قهوه به ازی هر نفر 2 قاشق چایخوری پر پودر قهوه و یک فنجان آب با دمای معمولی نیاز است.


منبع:نمناک

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز