طرز تهیه ساندویچ تن ماهی خوشمزه
در این مطلب قصد داریم روش تهیه ساندویچ تن ماهی را به شما عزیزان آموزش دهیم.
به گزارش ایلنا، ساندویچ تن ماهی در کمتر یک ربع آماده است؛ یعنی تا تن ماهی داخل آب جوش جوشیده میشود، مواد و چاشنیهای این ساندویچ هم آماده است و تقریبا میتوانید ساندویچ را سرو کنید؛ بنابراین یک گزینه خوب به عنوان یک ناهار یا شام حاضری به خصوص برای افراد شاغل که در بعضی روزهای هفته نمیتوانند وقت زیادی برای آشپزی بگذارند، است. با طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با سس همراه ما باشید.
مواد لازم برای ساندویچ تن ماهی با سس
کاهو فرانسوی خرد شده پنج فنجان
پنیر پارمزان کاله رنده شده نصف فنجان
سس سالاد نصف فنجان
تن ماهی ۱۷۰ گرم
نان پیتا چهار عدد
فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با سس
برای درست کردن این ساندویچ حاضری و در عین حال خوشمزه، کاهو فرانسوی را خوب بشویید و داخل آبکش بریزید تا کاملا خشک شود. حالا یک تخته آشپزی بردارید و با یک چاقوی تیز کاهو را به صورت رشتههای باریک برش دهید.
یک کاسه نسبتا بزرگ بردارید. کاهوی خرد شده را داخل کاسه بریزید. پنیر پامزان را با سس به آن اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید؛ طوری که رشتههای کاهو به طور مساوی به سس آغشته شوند. فلفل سیاه را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.
تن ماهی را داخل یک سبد یا آبکش بریزید تا روغن آن خارج شود. سپس داخل یک کاسه برگردانید و به کمک چنگال آن را ریش ریش کنید.
سپس تن ماهی را به مخلوط کاهو و سس اضافه کنید و کمی مواد را با هم ترکیب کنید.
یک عدد نان پیتا را روی سطح تمیز میز کارتان قرار دهید. یکچهارم از مواد ساندویچ را به صورت افقی روی نان پیتا بریزید و نان را از پایین به بالا بپیچید. همین کار را با سه نان پیتای باقیمانده تکرار کنید و ساندویچها را سرو کنید.
چند نکته
ما از سس آماده و کارخانهای برای تهیه این ساندویچ استفاده کردیم. شما میتوانید سس سزار را با این دستور خودتان در خانه تهیه کنید.
چون تن ماهی خودش نمک دارد، در مواد لازم نمک ذکر نشده است. اما خودتان بسته به ذائقهتان مواد داخل ساندویچ را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
میتوایند به جای نان پیتا از نان تافتون هم استفاده کنید.
منبع: کتاب کاله