طرز تهیه کیک هل و گلاب خوشمره
کیک هل و گلاب یک کیک بسیار خوش عطر و خوشمزه با بافتی بسیار پوک و عالی است که تهیه آن را به شما پیشنهاد می کنیم.
به گزارش ایلنا،
مواد لازم برای 12 نفر
آرد:2/5 لیوان آرد
شکر :1/5 لیوان شکر
تخم مرغ:8 عدد تخم مرغ
بکینگ پودر :1/2 قاشق غذاخوری
وانیل:1/4 قاشق چایخوری
زعفران سائیده :1/4 قاشق چایخوری
هل سائیده :7 دانه
گلاب :1 فنجان
روغن مایع :1/5 فنجان
آب :نصف فنجان
کشمش :در صورت تمایل مقداری
پودر پسته :برای تزئین
کیک خوش عطر و خوشمزه هل و گلاب
روش تهیه :
ابتدا فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و چند بار الک کنید تا آرد سبک شود.
سپس داخل ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید و به آن وانیل ، هل و زعفران اضافه کنید و به مدت 5 تا6 دقیقه با دور تند همزن ، هم بزنید تا حجم تخم مرغ ها چند برابر شود.
بعد به آن شکر را اضافه کنید و مقداری دیگر هم بزنید.
بعد از حل شدن شکر در تخم مرغ ،روغن ، گلاب و آب را اضافه کنید و حدود 10 تا 15 ثانیه هم بزنید.
مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم به موادتان اضافه کنید و با لیسک شروع به هم زدن کنید.
کف قالب مورد نظرتان را کمی چرب کنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و در صورت تمایل مقداری کشمش روی مواد کیک بریزید.
سپس قالب کیک را در طبقه وسط فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید.
کیک هل و گلاب خانگی
نکته:
دقت کنید تا شکر و تخم مرغ خیلی هم زده نشوند ، چون کیک حالت لاستیکی پیدا میکند.
منبع:نمناک