طرز تهیه سالاد کدو حلوایی
کدو حلوایی یکی از بهترین سبزیجات پاییزی است که مقادیر بالای مواد مغذی دارد و برای لاغری و کاهش وزن مفید است.
به گزارش ایلنا، سالاد کدو حلوایی یک سالاد رژیمی ساده و خوشمزه است که با استفاده از کدو تنبل و انواع سبزیجات تازه تهیه می شود و برای گیاهخواران و افراد وگن مناسب می باشد. ما در اینجا آموزش درست کردن سالاد کدو حلوایی (کدو تنبل) سوخاری خانگی خوشمزه با سس روغن زیتون و سرکه بالزامیک را برای شما ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!
مواد لازم برای تهیه سالاد کدو حلوایی
- کدو حلوایی خرد شده – 4 فنجان
- روغن زیتون – 3 قاشق چای خوری
- سرکه بالزامیک – 2 قاشق چای خوری
- نمک و فلفل سیاه – به مقدار دلخواه
- پیاز قرمز خرد شده – 1 عدد
- سیر له شده – 3 حبه
- کلم خرد شده – 6 فنجان
- زغال اخته – 1/3 فنجان
طرز تهیه سالاد کدو حلوایی سوخاری
فر را با حرارت 220 درجه سانتیگراد گرم کنید، کدوها را داخل کاسه ریخته و یک قاشق روغن زیتون و یک قاشق سرکه بالزامیک، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
کدوها را داخل یک ظرف مخصوص فر پخش کرده و برای 25 دقیقه داخل فر قرار بدید تا زمانی که کدوها پخته و لبه هایش طلایی رنگ شود.
15 دقیقه که از پخت کدوها گذشت، دو قاشق روغن زیتون را داخل یک ماهیتابه ریخته و پیازها را داخلش سرخ کنید، هفت الی هشت دقیقه صبر کرده تا پیاز ها نرم شوند، بعد سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
حالا باقی مانده سرکه بالزامیک و کلم را اضافه کرده و تا زمانی که کلم ها به خوبی با پیاز مخلوط شوند تفت دهید. یک تا دو دقیقه برای طبخ کلم کافی است و نباید بیش از حد بپزد، حالا کدو ها، زغال اخته و گردو را به مخلوط کلم اضافه کرده و در آخر با نمک و فلفل چاشنی دارش کنید.
سالاد رژیمی کدو تنبل آماده است، آن را در ظرفی بریزید و سرو کنید.
منبع: کوکا