خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه شنیسل ماهی قزل آلا

طرز تهیه شنیسل ماهی قزل آلا
کد خبر : ۹۵۴۸۴۳

در این مطلب قصد داریم روش تهیه شنیسل ماهی قزل آلا را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش ایلنا، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه  شنیسل ماهی قزل آلا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

‌مواد لازم:

ماهی قزل آلا ۱ عدد

پیاز بزرگ رنده شده ۱ عدد

آب لیمو به مقدار لازم

تخم مرغ ۱ عدد

آرد سوخاری ۱ پیمانه

آرد سفید ۱ پیمانه

زعفران دم کرده به مقدار لازم

فلفل و نمک به مقدار لازم

زردچوبه به مقدار لازم

سیر ۱ حبه

پودر پاپریکا به مقدار لازم

طرز تهیه ماهی قزل سوخاری:

ابتدا ماهی را به صورت خرد شده یا به صورت درسته بشویید و بعد برای سوخاری کردن ماهی قزل آلا آن را داخل مخلوط زعفران، نمک، فلفل سیاه، آبلیمو و سیر و پیاز رنده شده بخوابانید؛ و آن را ۲-۳ ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا ماهی کاملا مزه دار شود؛ و بعد از گذشت این زمان داخل یک ظرف آرد سفید و داخل ظرفی دیگر آرد سوخاری و داخل ظرف دیگری تخم مرغ را بشکنید و با کمی نمک و فلفل خوب هم بزنید.

بعد از آن ماهی‌ها را داخل آرد سفید قرار بدهید به صورتی که پشت و روی ماهی‌ها از آرد پوشیده شوند. بعد آن را داخل تخم مرغ بغلتانید و بعد داخل آرد سوخاری قرار بدهید و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید.

این ماهی را می‌توانید با سبزی پلو یا برنج ساده میل کنید.

طرز پخت ماهی قزل آلا داخل فر

مواد لازم:

ماهی قزل آلا کامل ۱ عدد

پودر سوخاری ۱ پیمانه

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

زعفران آبکرده به مقدار لازم

پیاز ۱ عدد

پودر سیر به مقدار لازم

زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه ماهی قزل آلا با پودر سوخاری:

برای پخت ماهی قزل آلا سوخاری، ابتدا ماهی را بشویید و استخوان وسط آن را جدا کنید به صورتی که ماهی کامل باز شود و روی آن نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و زعفران آب کرده بپاشید، پیاز را به صورتی خلالی یا نگینی درشت خرد کنید و زیر و روی ماهی قرار بدهید. از این مواد‌ها حتما داخل شکم ماهی قرار بدهید، اجازه بدهید ماهی به این صورت باقی بماند.

برای اینکه ماهی سوخاری‌تر و زودتر پخته شود شکم آن را باز کنید و سپس آن را داخل مخلوط آرد سوخاری و زردچوبه قرار بدهید به صورتی که آرد سوخاری داخل و خارج ماهی را بپوشاند؛ و بعد از آن روغن را داخل تابه بریزید و اجازه بدهید داغ شود و بعد ماهی را که داخل آرد سوخاری زدید داخل روغن داغ سرخ کنید. البته ماهی را به صورت درسته و باز شده داخل آرد سفید و تخم مرغ و بعد آرد سوخاری قرار بدهید و بعد سرخ کنید.

یک نکته مهم برای تهیه ماهی سوخاری:

برای سرخ کردن ماهی ابتدا از سمت پوست آن را داخل روغن داغ قرار بدهید.

منبع: بیتوته

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز