طرز تهیه بستنی قهوه خانگی
در این مطلب، دستورالعمل تهیه بستنی قهوه شیرین و خامهای بدون نیاز به استفاده از دستگاه بستنی ساز را به شما عزیزان آموزش دادهایم.
به گزارش ایلنا، بستنی خانگی در فصل تابستان خیلی مزه میدهد، اما شاید خیلیها با خودشان فکر کنند که وقتی بستنی ساز ندارند چطور میتوانند همان بستنیهای بازاری موجود در بستنی فروشیها را در خانه تهیه کنند. همین ابتدا خیالتان را راحت کنیم که برای تهیه بستنی خانگی نیازی به دستگاه بستنی ساز ندارید. شما فقط با استفاده از انواع شیرها، شیرین کنندهها و مواد تازه میتوانید بستنی خانگی درست کنید و از سلیقه شخصی خودتان لذت ببرد که متناسب با محدودیتهای غذایی شما باشد.
در این مطلب، طرز تهیه یک بستنی قهوه شیرین و خامهای بدون نیاز به استفاده از دستگاه بستنی ساز را با عطر و طعم مدهوش کننده قهوه یاد میگیرید. بهترین قسمت این طرز تهیه این است که فقط به ۵ ماده نیاز دارد و مراحل آماده سازی بستنی بیش از ۱۰ دقیقه زمان نمیبرد.
با اندازه گیری مواد تشکیل دهنده خود، دستور العمل را آماده کنید. شما به یک دوم پیمانه قهوه دم کرده غلیظ احتیاج خواهید داشت که میتوانید از قوری قهوه ساز صبح خود استفاده کنید. اگر قهوه دم کرده ندارید، میتوانید از ۲ قاشق غذاخوری قهوه فوری خشک استفاده کنید.
مواد لازم:
خامه پر چرب: ۲ پیمانه
شیر غلیظ شده شیرین: ۴۰۰ گرم
قهوه دم کرده قوی، سرد شده: یک دوم پیمانه (یا ۲ قاشق غذاخوری قهوه فوری خشک)
قهوه (اختیاری): ۲ قاشق غذا خوری
نمک دریا: یک چهارم قاشق چایخوری
نکته مهم:
قهوه دم کرده در واقع قهوه آسیاب شدهای است که در قوری دم شده است. اگر یک قوری قهوه برای دم کردن قهوه دور و برتان نیست، میتوانید این مورد را کلا در دستور تهیه خود کنار بگذارید.
مرحله اول: مخلوط کردن مواد لازم
تمام مواد لازم برای تهیه بستنی قهوه در مخلوط کن بریزید. پایه بستنی را تا زمانی که خوب ترکیب شود مخلوط کنید.
مرحله دوم: قرار دادن داخل فریزر
پایه بستنی را به یک ظرف مناسب در فریزر، مانند قالبهای کیک، منتقل کنید. در صورت تمایل، میتوانید قالب را با کاغذ پوستی بپوشانید.
مرحله سوم: پوشاندن و فریز کردن
ظرف را با درب یا کیسه پلاستیکی بپوشانید. بستنی در فریزر قرار دهید و به مدت ۵ تا ۶ ساعت منتظر بمانید تا یخ بزنید یا تا زمانی که بستنی جامد شود.
مرحله چهارم: آب شدن و سرو کردن
وقتی بستنی آماده سرو شد، ظرف بستنی را از فریزر خارج کنید و ۵ تا ۸ دقیقه زمان دهید تا کمی ذوب شود. برای دستمالی کردن و سرو کردن بستنی از اسکوپ یا قاشق بستنی استفاده کنید.
نکات مهم:
برای یک دستور چربی کمتر، بخشی از خامه پرچرب را با مقدار نصف نصف خامه کم چرب جایگزین کنید.
توجه: بستنی در این حالت به اندازه کافی سفت و خامهای نخواهد شد.
برای تهیه یک دستور العمل تهیه بستنی بدون لبنیات، خامه پرچرب را با شیر نارگیل کنسرو شده پر چرب جایگزین کنید و به جای شیر تغلیظ شده از خامه کنسرو نارگیل استفاده نمایید.
توجه: بستنی با این روش خیلی سفتتر خواهد شد؛ بنابراین، استفاده از بستنی ساز به جای مخلوط کن توصیه میشود.
همچنین میتوانید لبنیات را با ۲ پیمانه بادام هندی خیس خورده و یک پیمانه شیر نارگیل پرچرب جایگزین کنید. شما باید این مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یک قوام کاملاً خامهای داشته باشید.
اگر میخواهید یک دستور العمل تهیه بستنی بدون قند تصفیه شده داشته باشید باید شیر تغلیظ شده شیرین شده را با یک و نیم پیمانه خامه پرچرب دیگر (یا ۴۰۰ گرم کنسرو خامه نارگیل) جایگزین کرده و یک دوم پیمانه شیرین کننده مایع طبیعی مانند آگاوه یا شربت افرای خالص اضافه کنید.
منبع: روزیاتو