خبرگزاری کار ایران

راهکارهای خانگی برای کاهش رفلاکس معده

راهکارهای خانگی برای کاهش رفلاکس معده
کد خبر : ۹۳۴۷۹۷

مبتلایان به رفلاکس معده نباید همراه غذا مایعاتی مانند آب یا دوغ بنوشند.

رفلاکس معده، بیماری شایع در بین افراد است که به علت شل بودن دهانه ورودی معده رخ می دهد.

افراد برای اینکه به رفلاکس معده دچار نشوند باید غذا را به خوبی بجوند، هر لقمه غذا باید ۳۰ بار جویده شود، تند غذا خوردن و خوب نجویدن غذا، هوا را با غذا وارد معده می‌کند.

افراد نباید همراه غذا مایعاتی مانند آب یا دوغ بنوشند یا ماست، ترشی و سالاد مصرف کنند، بنابراین باید بین نوشیدن مایعات یا خوردن این مواد غذایی با غذای اصلی حدود ۲ ساعت فاصله باشد.

راهکارهای خانگی برای کاهش رفلاکس معده

دراز کشیدن هم بلافاصله پس از مصرف غذا ممنوع است، بنابراین اشخاص باید یک تا ۲ ساعت پس از خوردن غذای اصلی بخوابند همچنین مبتلایان به رفلاکس هنگام خوابیدن باید یک بالش بلند زیر سر خود بگذارند تا مصرف یک قاشق مرباخوری یا غذاخوری رب بِه، به سفت کردن دهانه معده، به بهبود رفلاکس کمک می‌کند، استفاده از بِه پخته شده به شکل آب‌پز یا دمنوش و مربای بِه هم در درمان این عارضه نقشی موثر دارد، افراد باید از خوردن میوه بِه، به شکل خام پرهیز کنند.

بِه در برخی افراد باعث یبوست می‌شود، بنابراین مبتلایان به یبوست باید در مصرف این میوه احتیاط کنند.

راهکارهای خانگی برای کاهش رفلاکس معده

نوشیدن دمنوش آویشن یک ساعت پس از مصرف غذای اصلی هم به کاهش علائم رفلاکس کمک می‌کند؛ البته افراد نباید در استفاده از آویشن زیاده‌روی کرد.

مصرف تخم‌گشنیز پودر شده همراه با غذا یا سبزی گشنیز به همراه پلو، با سفت کردن دهانه تحتانی معده در بهبود علائم رفلاکس موثر است.

منبع:باشگاه خبرنگاران

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز