کالباس خانگی گوشت قرمز
در گزارش زیر طرز تهیه کالباس خانگی گوشت قرمز را آموزش میدهیم.
به گزارش ایلنا، در مطلب زیر طرز تهیه کالباس خانگی گوشت قرمز را آموزش میدهیم.
مواد لازم:
گوشت قرمز – یک کیلوگرم
سیر - ۳ حبه
زرده تخم مرغ - ۳ عدد
آرد ذرت - ۳ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه – نصف قاشق مربا خوری
نمک - ۱ قاشق مربا خوری
دارچین - یک سوم قاشق مربا خوری
زنجبیل - یک پنجم قاشق مربا خوری
هل – نصف قاشق مربا خوری
میخک - کمی
جوز هندی - کمی
(به جای میخک و جوزهندی میتوان از نصف قاشق مربا خوری آویشن استفاده کرد.)
روغن مایع - ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
۱- گوشت را همراه سیر، ۳ بار چرخ میکنیم.
۲- آرد را در یک بشقاب الک و تمام ادویهها را به آن اضافه میکنیم و آن را خوب مخلوط و دوباره الک میکنیم و به گوشت اضافه میکنیم.
۳- تخم مرغ را هم اضافه میکنیم و با دست خوب ورز میدهیم.
۴- روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ میدهیم تا مانند خمیر شود.
۵- فویل آلومینیم را روی کابینت پهن میکنیم ومواد کالباس را روی آن میگذاریم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب میپیچیم و به مدت ۴۵ دقیقه آن را بخار پز میکنیم. (ضخامت رول زیاد نباشد)
۶- رول کالباس را داخل یخچال میگذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه دلخواه برش میزنیم.
منبع: روزنامه خراسان