خبرگزاری کار ایران

کالباس خانگی گوشت قرمز

کالباس خانگی گوشت قرمز
کد خبر : ۹۳۳۲۲۱

در گزارش زیر طرز تهیه کالباس خانگی گوشت قرمز را آموزش می‌دهیم.

به گزارش ایلنا،  در مطلب زیر طرز تهیه کالباس خانگی گوشت قرمز را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم: 

گوشت قرمز – یک کیلوگرم

سیر - ۳ حبه

زرده تخم مرغ - ۳ عدد

آرد ذرت - ۳ قاشق غذا خوری

فلفل سیاه – نصف قاشق مربا خوری

نمک - ۱ قاشق مربا خوری

دارچین - یک سوم قاشق مربا خوری

زنجبیل - یک پنجم قاشق مربا خوری

هل – نصف قاشق مربا خوری

میخک - کمی

جوز هندی - کمی

(به جای میخک و جوزهندی می‌توان از نصف قاشق مربا خوری آویشن استفاده کرد.)

روغن مایع - ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

۱- گوشت را همراه سیر، ۳ بار چرخ می‌کنیم.

۲- آرد را در یک بشقاب الک و تمام ادویه‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و آن را خوب مخلوط و دوباره الک می‌کنیم و به گوشت اضافه می‌کنیم.

۳- تخم مرغ را هم اضافه می‌کنیم و با دست خوب ورز می‌دهیم.

۴- روغن مایع را اضافه کرده و آن‌قدر ماساژ می‌دهیم تا مانند خمیر شود.

۵- فویل آلومینیم را روی کابینت پهن می‌کنیم ومواد کالباس را روی آن می‌گذاریم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می‌پیچیم و به مدت ۴۵ دقیقه آن را بخار پز می‌کنیم. (ضخامت رول زیاد نباشد)

۶- رول کالباس را داخل یخچال می‌گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه دلخواه برش می‌زنیم.

منبع: روزنامه خراسان

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز