خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز

طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز
کد خبر : ۹۲۶۰۱۸

در گزارش زیر طرز تهیه یک سالاد خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش ایلنا، این سالاد رنگارنگ را با سس عسل و آبلیمو تکمیل کنید. می‌توانید از دانه‌های پخته و آماده ذرت هم برای تهیه این سالاد استفاده کنید. حدود ۲ پیمانه ذرت دانه شده و پخته برای این دستور غذا نیاز دارید.

مواد لازم

ذرت - ۳ عدد
گوجه گیلاسی - ۴۰۰ گرم
کاهوی تازه - ۲ دسته
لوبیا قرمز پخته -۴۰۰ گرم
پیاز قرمز- یک عدد کوچک
گشنیز خرد شده - نصف پیمانه
لیمو ترش - یک عدد
عسل - یک قاشق چای خوری
روغن زیتون بکر - یک سوم پیمانه

طرز تهیه:
۱- برای درست کردن این سالاد خوشمزه و آسان، لوبیا قرمز و ذرت را از قبل بپزید و یا از کنسرو آن‌ها استفاده کنید.
۲- گشنیز و کاهو را خرد کنید.
۳- پیاز را نگینی خرد کنید و گوجه گیلاسی را از وسط برش بزنید.
۴- عسل را به همراه روغن زیتون و آب لیمو با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود.
۵- همه مواد سالاد را داخل ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
۶- برای تزیین سالاد از گشنیز خرد شده استفاده کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز