بقچه گوشتی خوشمزه و مجلسی
در گزارش زیر طرز تهیه یک پیش غذای خوشمزه و مجلسی را به شما عزیزان آموزش میدهیم.
به گزارش ایلنا، قبل از آموزش این غذای خوشمزه باید به نکته قابل توجهی در خصوص طعمدار کردن گوشت دقت کنید. استفاده از ادویهجات مناسب گوشت بهترین راه طعم دار کردن گوشت است. چیزی که مسلم است این است که گوشت دارای بوی خاصی است که برای اکثر افراد ناخوشایند است. لذا، انتخاب ادویه مناسب به بهتر شدن عطر و طعم گوشت کمک شایان توجهای خواهد کرد. توصیه ما به شما برای طعمدار کردن گوشت قرمز از نوع چرخشده، استفاده از تخمگشنیز آسیابشده میباشد. اضافه کردن یک قاشق چایخوری تخمگشنیز و فلفل سیاه عطر بینظیری را به گوشت خواهد بخشید. برای این منظور بهتر آن است که تخمگشنیز و یا فلفل سیاه و به طور کلی سایر ادویهجات را به مقدار کم خودتان آسیاب کنید و تفاوت را احساس نمایید.
نکته دیگر در رابطه با پخت انواع گوشت، استفاده به موقع از نمک است. بهتر است نمک در پخت گوشت قرمز در مراحل پایانی به گوشت اضافه شود چراکه نمک باعث دیرپز شدن گوشت قرمز خواهد شد. این نکته در مورد برنج سفید هم صدق میکند. در مورد گوشت سفید این نکته کاملا متفاوت است. نمک گوشت سفید باید در ابتدای پخت به آن اضافه شود.
مواد لازم
خمیر فیلو یا یوفکا: ۱ بسته
گوشت چرخکرده: ۱۰۰ گرم
کره: ۲۵ گرم
پیاز سفید: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
قارچ: ۲۵۰ گرم
فلفل دلمهای رنگی: از هرکدام ۱/۴
ادویهجات: به میزان لازم
روغن زیتون: به میزان لازم
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
طرز تهیه بقچه گوشتی با خمیر فیلو
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت دهید. تا زمانی که کاراملی شوند. زمانی که پیاز کاملا طلایی شد سیر خردشده را به آن اضافه نمایید و کمی تفت دهید. فلفل دلمهای رنگی را ریز خرد کنید و با پیاز کمی تفت دهید.
گوشت چرخشده را به پیاز اضافه نمایید و ادویهجات شامل پودر تخمگشنیز، پاپریکا، فلفل سیاه و زردچوبه را به گوشت اضافه نمایید. رب گوجهفرنگی را با یک قاشق سس کچاپ تند و کمی نمک جداگانه تفت دهید و سپس به مخلوط گوشت اضافه نمایید. تفت دادن رب گوجهفرنگی باعث میشود رنگ خوراک زیباتر شود.
قارچ خردشده را با کره و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و آبلیمو تفت دهید و آب اضافی آن را بگیرید. در صورت تمایل میتوانید از آب قارچ برای پخت گوشت استفاده نمایید. ولی در نهایت مواد گوشتی باید کاملا بدون آب باشد.
همه مواد را با هم مخلوط کنید و اجازه دهید گوشت، عصاره سبزیجات را به خود بگیرد. در این مرحله خمیر را باز کرده و برشهای مربعی شکل بزنید. خمیر را به کمک قلممو به روغن زیتون آغشته نمایید؛ و از مواد گوشتی یک قاشق غذاخوری در مرکز خمیر قرار دهید، سپس پنیر پیتزا بریزید و به کمک دست به صورت بقچهای فرم دهید.
بقچههای گوشتی را در سینی بچینید و در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه و یا تا زمانی که بقچهها طلایی رنگ شوند در فر بگذارید؛ و یا در صورت تمایل در روغن فراوان غوطهور نمایید. بقچههای گوشتی آماده شده را در کنار ظرف سس قرمز و سالاد سبزیجات سرو نمایید.
منبع: باشگاه خبرنگاران