در روزهای کرونایی چگونه آجیل مصرف کنیم؟
![در روزهای کرونایی چگونه آجیل مصرف کنیم؟](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/mVcVeo4v0oDM/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0poVjISVkiiPi7otfNPZWXfo,/%D8%A2%D8%AC%DB%8C%D9%84+.jpg)
سرپرست مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: به منظور پیشگیری از انتقال احتمالی ویروس کرونا از طریق آجیل و تخمه قبل از مصرف آن را حرارت بدهیم.
به گزارش ایلنا، آزاده نجار زاده گفت: با توجه مصرف آجیل در عید نوروز برای پیشگیری از انتقال احتمالی کرونا ویروس از طریق آجیل بهتر است قبل از مصرف برای اطمینان خاطر مورد حرارت قرار بدهیم.
وی افزود: برای مصرف آجیل بعد از خارج کردن از بسته بندی بهتر است در فر یا مایکروفر که اگر از فر استفاده میکنیم به مدت یک ربع و در صورت استفاده از مایکروفر به مدت دو دقیقه مورد حرارت قرار بگیرد.
سرپرست مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد، همچنین گفت: توصیه میشود از خرید مقدار زیاد آجیل جلوگیری شود و اگر هم مجبور به استفاده از آجیل هستیم حتما از مغازههایی که اجازه دست زدن و تست کردن به مشتری رو نمیدهند و شرایط بهداشتی رو رعایت میکنند تهیه شود.
نجار زاده ادامه داد: آجیلهای باز و بسته بندی شده مانند بادام، پسته، تخمه را به هیچ عنوان از دست فروشان خریداری نکنید.
منبع: باشگاه خبرنگاران