خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه‌ی کاپ کیک مخملی

طرز تهیه‌ی کاپ کیک مخملی
کد خبر : ۸۵۱۷۶۹

امروز روش تهیه‌ یک کاپ کیک خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی کاپ کیک مخملی، با ما همراه باشید. در ظرفی جداگانه، روغن، تخم مرغ، رنگ خوراکی، سرکه و وانیل را ریخته و به مدت دو دقیقه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم.

به گزارش ایلنا، امروز روش تهیه‌ یک کاپ کیک خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی کاپ کیک مخملی، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی کاپ کیک مخملی
 
مواد لازم:

آرد: یک و یک چهارم پیمانه
شکر: سه چهارم پیمانه
کاکائو: یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
کره: سه چهارم پیمانه
روغن: نصف پیمانه
تخم مرغ: دو عدد
رنگ خوراکی قرمز: سه قاشق غذاخوری
سرکه: یک قاشق چایخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
 
خامه‌ی زده شده: به میزان لازم
 
طرز تهیه:
 
فر را از قبل با دمای 350 درجه روشن می‌کنیم.

در ظرفی متوسط، آرد را به همراه شکر، پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک ریخته و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.

در ظرفی جداگانه، روغن، تخم مرغ، رنگ خوراکی، سرکه و وانیل را ریخته و به مدت دو دقیقه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم.

مخلوط روغن و تخم مرغ را به مخلوط شکر و آرد افزوده و آرام آرام هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شوند.

برای این مقدار از مواد، دوازده قالب کاپ کیک، کافی است. داخل قالب‌ها را ورقه‌های روغنی مخصوص کاپ کیک قرار می‌دهیم.

تا یک سوم هر کدام از قالب‌ها را با مواد کاپ کیک، پر می‌کنیم.

قالب‌ها را به مدت 18 تا 20 دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم. سپس آنها را از فر خارج کرده و ده دقیقه صبر می‌کنیم تا کاپ کیک‌ها خنک شوند سپس آنها را از قالب جدا می‌کنیم.

روی کاپ کیک‌ها را به دلخواه با خامه‌ی زده شده تزیین می‌کنیم.

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز