خبرگزاری کار ایران

۵ روش برای علاقه‌مند کردن کودکان به خوردن سبزیجات

۵ روش برای علاقه‌مند کردن کودکان به خوردن سبزیجات
کد خبر : ۸۴۰۳۹۷

جایگزینی برای سبزیجات وجود ندارد و هر چقدر هم که کودک شما از خوردن آنها اجتناب کند، باید به دنبال راه چاره‌ای برای تغذیه کودک خود با سبزیجات باشید.

به گزارش ایلنا، معمولا کودکان علاقه‌ای به خوردن سبزیجات ندارند و اغلب والدین به دنبال راهی می‌گردند تا فرزند خود را به خوردن سبزیجات علاقه‌مند کنند. در ادامه به راه‌هایی می‌پردازیم که گاردین در این زمینه منتشر کرده است. 

۱- به آنچه خودتان می‌خورید نگاه کنید

قبل از آن‌که با فرزندتان به جنگ با کلم‌بروکلی بروید، ‌به آنچه خودتان می‌خورید نگاه کنید. «سارا آلموند بوشل» متخصص تغذیه کودکان، می‌گوید: اگر بزرگسالان مورد اعتماد کودکان همان غذایی را بخورند که کودکان می‌خورند، ممکن است کودکان هم آن غذا را امتحان کنند. بنابراین غذا خوردن خانوادگی برای علاقه‌مند کردن بچه‌ها به غذا بسیار مفید است.

۲- سبزیجات را در غذاها مخفی نکنید

پنهان کردن سبزیجات در غذاها به‌طور موقت راهگشاست ولی در طولانی‌مدت این ترفند با شکست مواجه می‌شود و یک دستورالعمل برای موفقیت درازمدت نیست. «دن پارکر» مدیر بازاریابی در وگ پاور، یک سازمان شلوغ با ارائه خدمات سالم برای کودکان می‌گوید: ممکن است از این راه به بچه‌های خود سبزیجات بیشتری بخورانید، ‌اما هدف شما این است که فرزندتان رابطه سالمی با خوردن سبزیجات داشته باشد.

دستورالعمل‌های سرآشپزهای مطرح به شما کمک می‌کند که سبزیجات جذابی را برای فرزندتان درست کنید. همچنین احتمالا فرزند شما به خوردن جوانه‌ها، هویج و نخودفرنگی جواب مثبت بدهد

۳- از این سفر با یکدیگر لذت ببرید

سعی نکنید به فرزندانتان درس تغذیه بدهید، زیرا آنها به آن اهمیت نمی‌دهند. در عوض، سبزیجات را با کمک آنها آماده کنید و بگذارید در مورد آنها سوال بپرسند. از آنها در مورد بوی کرفس یا صدای شکستن آن بپرسید و سعی کنید آنها هم در ساختن یک رابطه سالم با سبزیجات نقش ایفا کنند. این کار می‌تواند به‌سادگی امکان‌پذیر باشد؛ مثلا زمانی که برای خرید به سوپرمارکت می‌روید بگذارید کودکان فلفل مورد نظرشان را انتخاب کنند یا حتی برخی از سبزیجات را خودشان پرورش دهند. پارکر در این زمینه می‌گوید: اگر آنها به انتخاب، آماده کردن مواد و پخت‌وپز بپردازند، احتمالا بیشتر غذا می‌خورند.

به گفته بوشل، بهتر است غذا را در ظرف بزرگ‌تر و مشترک سر میز سرو کنید و هر یک از اعضای خانواده از آن ظرف غذا برای خود بردارند، چراکه این‌گونه بهتر می‌توانید در این زمینه کودکتان را کنترل کنید.

۴- آنها باید بدانند انتظار چه چیزی را می‌کشند

اگر همیشه در وعده‌های غذایی فرزندانتان سبزیجات وجود داشته باشد، احتمال این‌که آنها هنگام خوردن غذا سبزیجات را انتخاب کنند، زیاد است. بوشل می‌گوید: اگر کودکان بدانند که هروقت از غذا صحبت می‌کنیم پای نوعی سبزیجات در میان است، سطح اضطراب و نگرانی آنها پایین می‌آید و درمی‌یابند که سر سفره غذایی هست که آنها دوست دارند.

۵- در روش پاداش دادن به فرزندتان تجدید نظر کنید

هوشمندانه رفتار کنید و در قبال رفتارهای خوب به کودکتان پاداش آموزنده بدهید. هرگز با غذا پاداش ندهید؛ چراکه اگر مثلا به کودکتان بگویید سبزیجات بخورد تا به او پودینگ بدهید، سبزیجات را شیطانی و پودینگ را عزیز کرده‌اید.

منبع: رکنا

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز