غذای سرخ کردنی را حتی یک بار در هفته هم نخورید
نتایج یک بررسی جدید حاکی از آن است که مصرف مواد غذایی سرخ کردنی حتی اگر به اندازه اندک باشد ریسک بروز بیماریهای قلبی را افزایش میدهد.
به گزارش ایلنا به نقل از دیلیمیل، نتایج یک بررسی جدید حاکی از آن است که مصرف مواد غذایی سرخ کردنی حتی اگر به اندازه اندک باشد ریسک بروز بیماریهای قلبی را افزایش میدهد.
به گفته محققان، مصرف غذاهای چرب و سرخکردنی هر روز بیشتر از قبل میشود و این درحالیست که فعالیت فیزیکی افراد کاهش یافته است.
این پژوهش که توسط محققان دانشگاه بوستون صورت گرفته نشان میدهد، مصرف غذای سرخکردنی حتی اگر یک بار در هفته باشد ریسک بروز بیماریهای قلبی و در نهایت مرگ زودرس را بیشتر میکند.
مصرف غذاهای سرخ کردنی مانند سیبزمینی و همبرگر با افزایش نرخ چاقی و ابتلا به فشارخون بالا همراه است که این دو عامل خود منجر به بروز بیماریهای قلبی و عروقی متعدد میشوند.
دانشمندان دانشگاه بوستون تأکید میکنند: غذاهای سرخ شده دارای کالری و چربی بسیار زیاد هستند؛ با گذشت زمان، این موضوع میتواند موجب مسدود شدن شریانها و درنهایت ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی شود.